Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζητείται φανατικός θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ για σύμβουλος σε μουσείο του Λονδίνου

Ζητείται φανατικός θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ για σύμβουλος σε μουσείο του Λονδίνου
Φωτογραφία: Reuters

Το βρετανικό μουσείο V&A, στο Λονδίνο αναζητά έναν φανατικό θαυμαστή της διάσημης τραγουδίστριας, Τέιλορ Σουίφτ, προκειμένου να αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο, μία από τις ποικίλες θέσεις συμβούλων που δημιουργεί για να βοηθήσει τους εφόρους του να μάθουν περισσότερα σχετικά με εξειδικευμένα θέματα και πολιτιστικές τάσεις.

Το μουσείο του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα (23.02.2024) ότι θέλει να μιλήσει με θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, τους επονομαζόμενους “Swifties”, ενόψει της ευρωπαϊκής περιοδείας της Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας, καθώς θέλει να αποκτήσει «γνώσεις σχετικά με την κουλτούρα και τη χειροτεχνία γύρω από τις χειροποίητες επιγραφές, τα βραχιολάκια φιλίας και τα αναμνηστικά για την Τέιλορ Σουίφτ».

Οι θαυμαστές της 34χρονης ερμηνεύτριας, Taylor Swift, είναι γνωστοί καθώς ανταλλάσσουν βραχιολάκια φιλίας, όταν συναντιούνται στις συναυλίες της.

Άλλοι ρόλοι συμβούλων που προτείνει το μουσείο είναι μεταξύ άλλων θέσεις για τους λάτρεις των emojis και αντικειμένων όπως τα παπούτσια Crocs, ενώ, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του μουσείου, προσφέρονται συμβάσεις μερικής απασχόλησης ή μηδενικών ωρών. Ήδη έχει δώσει εργασία σε φαν των LEGO ή και των Pokemon.

Στο πλαίσιο της εργασίας τους, οι υποψήφιοι που θα επιλεχθούν θα συναντηθούν με την ομάδα εφόρων του μουσείου για να μοιραστούν τις γνώσεις τους.

Το μουσείο επισήμανε πως οι ρόλοι αυτοί αποτελούν «τμήμα μιας προσπάθειας να συμπληρωθεί περαιτέρω η τεράστια γνώση των εφόρων εντός των τοίχων του μουσείου και να φέρουν την τεχνογνωσία των απλών πολιτών σε άκρως εξειδικευμένες πολιτισμικές θέσεις».

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις