Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Εικόνες φρίκης! Κανίβαλοι έφαγαν τις σάρκες συγκρατούμενών τους [vid]

Εικόνες φρίκης! Κανίβαλοι έφαγαν τις σάρκες συγκρατούμενών τους [vid]

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πως κρατούμενοι έκαναν μπάρμπεκιου με τις σάρκες συγκρατουμένων τους που έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια 10ήμερων ταραχών στη φυλακή Alcacuz στη βορειοανατολική βραζιλιάνικη πόλη Natal.

Στο σοκαριστικό βίντεο που τραβήχτηκε στη φυλακή Alcacuz φαίνονται κανίβαλοι φυλακισμένοι να πανηγυρίζουν δείχνοντας στην κάμερα κομμάτια κρέατος πάνω από φωτιά, υποστηρίζοντας ότι ψήνουν τις σάρκες συγκρατουμένου τους χωρίς μάλιστα να κρύβουν τα πρόσωπά τους.

Το βίντεο τραβήχτηκε εν μέσω αιματηρών ταραχών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες στη φυλακή Alcacuz, με τα πτώματα κάποιων κρατουμένων να έχουν επιστραφεί στους οικείους τους αποκεφαλισμένα. Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί μόνο 22 από τα θύματα, με τους ιατροδικαστές να προσπαθούν ακόμα να καθορίσουν σε ποιους ανήκουν δύο κεφάλια, ένας βραχίονας, ένα χέρι και ένα πόδι που βρέθηκαν στη φυλακή.

Από τη στιγμή που δεν έχουν προκύψει πλάνα κρατουμένων να τρώνε τις σάρκες συγκρατουμένων τους, οι αρχές είπαν ότι δεν έχουν στοιχεία ότι έλαβε χώρα κανιβαλισμός. Οι φόβοι ωστόσο ότι κάποια κομμάτια από τις σάρκες κρατουμένων κατέληξαν στα στομάχια των αντιπάλων τους δεν θα διαλυθούν μέχρι η αστυνομία να ανακτήσει τον πλήρη έλεγχο της φυλακής.

Πηγή: Mirror

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε