Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Είναι το κλάμα το νέο πορνό; Τα δάκρυα ερεθίζουν!

Είναι το κλάμα το νέο πορνό; Τα δάκρυα ερεθίζουν!

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε η Dora Moutot από το Παρίσι, που, μέσω της προσωπικής της webcam, θέλησε να συγκεντρώσει πλάνα ανθρώπων από το internet που βιντεοσκοπούσαν τη στιγμή. Ο λόγος; Θεωρεί πως το κλάμα είναι ευεργετικό και αποτελεί το νέο είδος πορνό.

Η Γαλλίδα Dora είχε συλλάβει τον εαυτό της πολλές φορές να κλαίει μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή της γιατί ένιωθε μοναξιά και σκέφτηκε να καλέσει και άλλους ανθρώπους του internet που βρίσκονταν σε παρόμοια ψυχολογική κατάσταση να κάνουν το ίδιο. Οι οδηγίες ήταν απλές. Να τραβήξουν βίντεο τη στιγμή που κλαίνε με τον υπολογιστή τους και να το ανεβάσουν στη σελίδα της, γιατί υποστήριξε πως πρόκειται για κάτι σεξουαλικώς διεγερτικό.

Η Ντόρα έλαβε περισσότερα από 70 αιτήματα, αν και δέχθηκε και ορισμένα αρνητικά σχόλια. Η ίδια, όμως, δε δίστασε να απαντήσει. ”Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι θλιβερό αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι πράγματι το κλάμα είναι ερεθιστικό”. Στη σελίδα της στο Tumblr, η Ντόρα εξηγεί τον στόχο αυτής της κίνησης και ενθαρρύνει τους χρήστες να κινηματογραφήσουν τον εαυτό τους, όταν κλαίνε. Άλλωστε, ανέφερε πως αυτή η κοινή χρήση, συμβάλλει στο να νιώσουν καλύτερα όσοι κλαίνε.

”Κάποιοι διεγείρονται σεξουαλικά από τα δάκρυα. Άλλοι αισθάνονται συγκίνηση, άλλοι θλίψη, ενώ κάποιοι έρχονται σε άβολη θέση και δε θέλουν να παρακολουθούν ανθρώπους να κλαίνε. Και κάποιοι, όμως, γοητεύονται. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι δείχνουν ενδιαφέρον και έχουν την περιέργεια να μάθουν εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο”. ”Σε μια εποχή όπου όλο και περισσότεροι δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα στο διαδίκτυο, τα δάκρυα δεν είναι κάτι σοκαριστικό αλλά είναι μια νέα μορφή πορνογραφίας”.

Όπως ανέφερε η ίδια, ξεκίνησε να κλαίει και να βιντεοσκοπεί τον εαυτό της σε πολύ μικρή ηλικία, όταν ήταν ανήλικη. Έκλαιγα πολύ μπροστά από τον υπολογιστή μου και ήξερα ότι δεν ήμουν η μόνη που αισθανόμουν μοναξιά και θλίψη. Έτσι, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω τη δύναμη των social media για να κάνω κάτι που θα με βοηθούσε να μοιραστώ τέτοιες εμπειρίες με άλλους χρήστες του internet”.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε