Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Φρικαλεότητες τζιχαντιστών! Μαχαιρώνουν, πυροβολούν και σταυρώνουν αιχμαλώτους [pics, vid]

Φρικαλεότητες τζιχαντιστών! Μαχαιρώνουν, πυροβολούν και σταυρώνουν αιχμαλώτους [pics, vid]

Σοκάρουν μια ακόμα φορά με τις φρικαλεότητές τους οι τζιχαντιστές, με ένα τρομακτικό βίντεο να δείχνει μαχητές να πυροβολούν, να μαχαιρώνουν και να σταυρώνουν αιχμαλώτους, καθώς και παιδιά και συνταξιούχους να παίρνουν τον ρόλο δήμιου.

Στο βίντεο παρουσιάζονται μονταρισμένα πλάνα από δολοφονίες που έγιναν στο χαλιφάτο της τρομοκρατικής ομάδας σε όλη τη Συρία και το Ιράκ. Φαίνονται άντρες με δεμένα μάτια να δένονται πάνω σε σταυρούς σε πλατείες πόλεων.

Ένα από τα θύματα μαχαιρώνεται στο στήθος από μασκοφόρο τζιχαντιστή, ενώ ένας άλλος εκτελείται με σφαίρα στο κεφάλι από κοντινή απόσταση. Το αρρωστημένο βίντεο περιέχει επίσης πλάνα παιδιών και συνταξιούχων να πυροβολούν αιχμαλώτους στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Δεν είναι σαφές πότε λήφθηκε το υλικό αν και πιστεύεται ότι μέρος του υλικού είναι από παλιότερα βίντεο εκτελέσεων. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα όταν σε άλλα πλάνα έδειξαν έναν υποτιθέμενο κατάσκοπο να ανατινάζεται κοντά στον ποταμό Ευφράτη.

Οι φανατικοί του Ισλαμικού Κράτους δείχνουν την τρομακτική στιγμή σε αργή κίνηση κατά τη διάρκεια βίντεο προπαγάνδας που περιλαμβάνει και δύο αποκεφαλισμούς. Στο βίντεο με τίτλο “Allah will be sufficient for you against them 2”, ο κρατούμενος φορά πορτοκαλί στολή ενώ οι ένοπλοι εξτρεμιστές είναι ντυμένοι στα μαύρα.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε