Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φρίκη! Απήγαγε και βίαζε 15χρονη για 23 μέρες

Φρίκη! Απήγαγε και βίαζε 15χρονη για 23 μέρες

Η Alexis Boroviak από το Οχάιο εξαφανίστηκε πριν από 23 ημέρες όταν βγήκε από το σπίτι της για να πάει τον σκύλο της βόλτα και δε γύρισε ποτέ. Βρέθηκε σε σπίτι στο Μιζούρι, όταν ο 41χρονος Chris Schroeder, απήγαγε, βίασε και κρατούσε την έφηβη παρά τη θέλησή της. Διασώθηκε από τις αρχές την περασμένη Τρίτη σε περιοχή εννιά ώρες μακριά από το πατρικό της.

Σοκάρουν τα στοιχεία τα όποια ανακάλυψε η αστυνομία όταν μετά από πολύωρες έρευνες κατάφερε και έσωσε την άτυχη έφηβη. Η Alexis απήχθηκε από τον 41χρονο και παρέμεινε ‘φυλακισμένη’ στο σπίτι του σχεδόν ένα μήνα. Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού δείχνουν πως η μικρή βιαζόταν καθημερινά από τον δράστη, ενώ δεχόταν σκληρά σχόλια και διαταγές. Την ανάγκαζε να καθαρίζει το σπίτι, της κατέστρεψε το κινητό και τη διέταξε να χάσει βάρος, ώστε να αλλάξει η εξωτερική της εμφάνιση.

Η Lexi, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της, παρακαλούσε τον βιαστή της να την αφήσει ελεύθερη και ο ίδιος συνέχεια το αρνιόταν. Δεν ήθελε να τον εξοργίσει και να τον πιέσει, γιατί φοβόταν. ”Είχε τόσα πολλά όπλα στο σπίτι”, είπε. Η Lexi πήγε να περπατήσει με το σκυλί της οικογένειας και μόλις 10 λεπτά αργότερα, η ετεροθαλής αδελφή της είδε τον σκύλο στον κήπο του σπιτιού να περιφέρεται μόνος του και η Lexi δεν ήταν πουθενά. Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής ευαισθητοποιήθηκαν, ενώ και ο πασίγνωστος ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ θέλησε να βοηθήσει στην υπόθεση.

Η μητέρα της, Linda Chalfant και ο πατριός της, Britton Ramsey, είπαν πως ακόμη κι αν ήθελε να ξεφύγει, γρήγορα θα γυρνούσε στο σπίτι της.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε