Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Κανίβαλοι τη βίασαν μπροστά στον άντρα της και την έφαγαν ζωντανή

Φρίκη! Κανίβαλοι τη βίασαν μπροστά στον άντρα της και την έφαγαν ζωντανή

Σοκάρει το ανατριχιαστικό έγκλημα κανίβαλων που βίασαν γυναίκα μπροστά στον άντρα της και έφαγαν μέρη του σώματός της.

Ο 29χρονος Daniel Santos Neves και ο 25χρονος Carlos Alberto Neres συνελήφθησαν από τις αρχές. Πέρασαν χειροπέδες και σε τρεις εφήβους 13, 14 και 16 ετών.

Κατηγορούνται για ληστεία, βιασμό, βασανιστήρια, δολοφονία, παράνομη οπλοκατοχή και κανιβαλισμό. Το έγκλημα σόκαρε την κοινή γνώμη στο Camacari, στη βορειοανατολική Βραζιλία.

Η επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονίας Maria Tereza Santos δήλωσε πως είχαν ξεριζώσει τα γεννητικά της όργανα, αλλά και άλλα όργανά της που δεν έχουν βρεθεί.

Αφαίρεσαν τα όργανά της

“Βρήκαμε ότι είχε κοπεί σκόπιμα ο μαλακός ιστός. Εξετάζουμε το γεγονός αν την έφαγαν ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Οι ιατροδικαστές δεν έχουν αποδείξει αν οι κατηγορούμενοι έφαγαν τμήματά της, αλλά τα στοιχεία δείχνουν σε αυτή την κατεύθυνση”.

Βρήκαν το πτώμα της Cristina Amaral και του συζύγου της Juvenal θαμένα στην πίσω αυλή του σπιτιού. Τα πτώματά τους βρέθηκαν μετά την ανησυχία των γειτόνων για την εξαφάνισή τους.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε γίνει στόχος τοπικής συμμορίας και να τους ζητούσαν 15.000 λίρες που πίστευαν ότι είχαν κρύψει σπίτι. Η γιαγιά ενός από τους εφήβους εργαζόταν ως καθαρίστρια στο σπίτι τους και μοιράστηκε τα “καλά νέα” με τον εγγονό της.

Ο έφηβος προφανώς γνώριζε την καθημερινότητα των θυμάτων, καθώς πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα. “Φαίνεται πως οι ύποπτοι βίασαν, σκότωσαν και έφαγαν τα θύματά τους ως μέρος κάποιου αποτρόπαιου τελετουργικού”.

Πηγή: Metro

Plus Τελευταίες ειδήσεις