Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φριχτή δολοφονία μοντέλου από τον ζάμπλουτο φίλο της – Ακρωτηριασμένη δίπλα στο μωρό τους

μοντέλο

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Iana Kasin από τον γόνο φίλο της βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η αστυνομία βρήκε το ακρωτηριασμένο σε διαμέρισμα στο West Hollywood τον περασμένο Ιούνιο. Η 30χρονη Iana Kasin δολοφονήθηκε από τον γόνο σύντροφό της Blake Leibel όπως περιέγραφε σε βιβλίο του.

Ο 35χρονος κληρονόμος αφού τη σκότωσε της αφαίρεσε το σκαλπ και στράγγιξε το αίμα από το σώμα της. Της είχε ξεριζώσει το δεξί αυτί, με τις αρχές να βρίσκουν το πτώμα της Iana δίπλα στο μωρό της.

Ήταν η μητέρα της που ανησυχούσε και κάλεσε τις αρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι της, ο 35χρονος Blake Leibel δεν τους επέτρεπε την είσοδο. Είχε προσπαθήσει να εμποδίσει την είσοδό τους, βάζοντας έπιπλα πίσω από την πόρτα.

Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν το πτώμα της Iana στο υπνοδωμάτιό τους. Στο κρεβάτι με το άψυχο σώμα της ήταν και η νεογέννητη κορούλα τους. Από τα δικαστικά έγγραφα προκύπτει ότι της είχε αφαιρέσει το σκαλπ, είχε δαγκωνιές στο σαγόνι και το πρόσωπό της, ενώ της είχε ξεριζώσει το δεξί αυτί.

Τη σκότωσε όπως σε βιβλίο του

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αιτία θανάτου για το μοντέλο ήταν η αποστράγγιση του αίματος από το σώμα της. Δευτερογενής αιτία θανάτου ένα αμβλύ τραύμα στο κεφάλι. Ο Liebel ήταν έξω με εγγύηση, καθώς είχε κατηγορηθεί για βιασμό. Επειδή τα θύματα βιασμού δεν ταυτοποιούνται ποτέ, δεν είναι γνωστό αν η Kasian ήταν το θύμα του.

Όταν σκότωσε την Kassian, ο Liebel έγραφε μυθιστορήματα. Σε ένα βιβλίο του έγραφε για έναν παρόμοιο φόνο. Τον χρηματοδοτούσε ο πατέρας του που δραστηριοποιούνταν στο real estate στον Καναδά. Ζούσε με χρήματα που του άφησε η μητέρα του μετά τον θάνατό της από καρκίνο του εγκεφάλου. Οι δικηγόροι του ζήτησαν αξιολόγηση της ψυχικής του υγείας, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η δίκη και ο 35χρονος βρίσκεται υπό κράτηση.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις