Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Γονείς – τέρατα! Σκότωσαν τον 7χρονο γιο τους και τον τάισαν στα γουρούνια

Γονείς – τέρατα! Σκότωσαν τον 7χρονο γιο τους και τον τάισαν στα γουρούνια

Νεκρά ποντίκια, σύριγγες, πορνό. Ένα τρομερό σκηνικό, που μόνο σπίτι δε φαντάζει. Και όμως, σε ένα τέτοιο χώρο η 29χρονη μητριά Heather Jones και ο πα-τέρας Michael σκότωσαν τον μικρό Adrian Jones. Η φρίκη, όμως, δε σταματάει εδώ.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο διαμέρισμα του ζευγαριού μετά την εξαφάνιση του μικρού. Συνέλαβαν τους δύο δράστες και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν μέσα στον αχυρώνα του σπιτιού, ανάμεσα σε γουρούνια, πιστεύοντας πως ήταν ο Adrian Jones. Τον σκότωσαν και τον πέταξαν στους χοίρους. Κάπου εκεί, κλεισμένα και έξι ανήλικα κορίτσια, που πλέον βρίσκονται σε πλήρη στήριξη και προστατευτική υποστήριξη.

Ο 44χρονος Michael A. Jones και η 29χρονη Heather Jones χρεώνονται με την κακοποίηση παιδιών και τον φόνο πρώτου βαθμού του Adrian Jones. Η Jennifer Hoevers, που νοίκιαζε το διαμέρισμα στο ζευγάρι στο Κάνσας Σίτι, μπήκε στο σπίτι μετά από τις συλλήψεις τους και διαπίστωσε ένα χάλι. Μούχλα παντού, ενώ υπήρχαν κλουβιά γεμάτα αρουραίους, ζωντανούς και ψόφιους. Σκορπισμένα κουτιά από τρόφιμα σε όλο το σαλόνι, σύριγγες αλλά και πορνό, ένα περιβάλλον δηλαδή, άκρως ακατάλληλο για μικρά παιδιά.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε