Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Η εκτέλεση δημοσιογράφου on camera! Συγκλονιστικό video

Η εκτέλεση δημοσιογράφου on camera! Συγκλονιστικό video

Είναι η στιγμή που η Κολομβιανή δημοσιογράφος Flor Alba Nunez Vargas εκτελείται. Η στιγμή που ο κρανοφόρος εκτελεστής την πλησιάζει και την πυροβολεί στο κεφάλι έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η 25χρονη δημοσιογράφος ήταν γνωστή για τα ρεπορτάζ της κατά των ναρκωτικών και της διαφθοράς. Πρόσφατα, ένα ρεπορτάζ της για τη δράση μιας συμμορίας είχε προκαλέσει αντιδράσεις και είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή της. Μόνο που εκείνοι που ενοχλήθηκαν, δεν έμειναν μόνο στις απειλές.

Το video από κάμερα ασφαλείας έχει “πιάσει” τον πληρωμένο δολοφόνο, που έχει φροντίσει να φορά κράνος για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του και άρα να μην μπορεί να αναγνωριστεί, να ακολουθεί την 25χρονη δημοσιογράφο στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν.

Καθώς η νεαρή γυναίκα σταματά για να ανοίξει την πόρτα, ο άνδρας στέκεται πίσω της, την πυροβολεί μια φορά και τη σκοτώνει.

Και αφού έχει αφήνει το θύμα του νεκρό, ο δολοφόνος φεύγει ήρεμος από τον τόπο του εγκλήματος. Κοντά, ένας συνεργός του τον περιμένει για να διαφύγουν με μηχανή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πηγή: Daily Mail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε