Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η ζωή στα παρασκήνια των ερωτικών ταινιών! (ΦΩΤΟ)

Η ζωή στα παρασκήνια των ερωτικών ταινιών! (ΦΩΤΟ)

Εκτός από τον ερωτισμό και το απόλυτο γυμνό που φτάνει στις οθόνες μας από τις αυστηρώς ακατάλληλες ταινίες για ανηλίκους, στα παρασκήνια επικρατεί μια διαφορετική εικόνα.

Η φωτογράφος Sophie Ebrard ακολουθούσε τον παραγωγό ταινιών πορνό Gazzman σε διάφορα σετ ανά τον κόσμο για τέσσερα χρόνια. Απαθανάτιζε με τον φακό της στιγμές των πρωταγωνιστών στα διαλείμματα ή και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ήθελε, όπως δήλωσε, να αποτυπώσει τις ιδιωτικές και ήσυχες στιγμές από τα παρασκήνια των ερωτικών ταινιών.

Το αποτέλεσμα του πρότζεκτ της “It’s Just Love” εκτέθηκε για πρώτη φορά σπίτι της ως μέρος του φεστιβάλ Unseen. Ο συνιδρητής του φεστιβάλ Roderick van der Lee, που είχε αναλάβει και την επιμέλεια της έκθεσης, σημείωσε πως το “It’s Just Love” αποτυπώνει πολύ ισχυρά συναισθήματα. “Τρυφερότητα, ανθρωπιά και μια αίσθηση διασκέδασης χωρίς να πέφτει στην παγίδα των κλισέ που απεικονίζουν την ερωτική βιομηχανία. Η προσέγγιση της Sophie υπογραμμίζει την προσωπική και φιλική φύση της έκθεσης. Επέλεξε το σπίτι της ως γκαλερί επειδή το πορνό ποτέ δεν βγαίνει από το σπίτι. Το βλέπουμε κατά πλείστον στο σπίτι και άρα καθιστά την ιδανική τοποθεσία για μια τέτοια έκθεση”.

Πηγή: Independent

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε