Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Τα μυστικά που θα σε κάνουν εξπέρ του γυναικείου οργασμού!

Τα μυστικά που θα σε κάνουν εξπέρ του γυναικείου οργασμού!

Ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ άντρες και γυναίκες. Ο γυναικείος οργασμός. Το 2015 ήταν η χρονιά που βρέθηκε στο προσκήνιο, με επώνυμες γυναίκες, όπως η Amy Schumer και η Nicki Minaj, να μιλούν ανοιχτά για τον γυναικείο οργασμό, υποστηρίζοντας ότι οι γυναίκες θα πρέπει να απαιτούν τη σεξουαλική ικανοποίηση από τον/τη σύντροφό τους.

Η απουσία οργασμού, σύμφωνα με έρευνες, ταλαιπωρεί μεγάλο ποσοστό γυναικών. Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται ως μάννα εξ… ίντερνετ το site OMGYES. Ένα online πρόγραμμα κατάρτισης στον γυναικείο οργασμό που επιστρατεύει επιστήμονες και τη βοήθεια γυναικών της διπλανής πόρτας. Δείχνουν βήμα βήμα πώς φτάνουν σε οργασμό μέσα από μια ευρεία ποικιλία τεχνικών. Οι χρήστες μπορούν να επαναλάβουν τις κινήσεις μέσω διαδραστικής οθόνης αφής που παρέχει ανατροφοδήτηση σε πραγματικό χρόνο. Δείχνουν βήμα βήμα πώς φτάνουν σε οργασμό μέσα από μια ευρεία ποικιλία τεχνικών. Οι χρήστες μπορούν να επαναλάβουν τις κινήσεις μέσω διαδραστικής οθόνης αφής που παρέχει ανατροφοδήτηση σε πραγματικό χρόνο.

Για να βρουν τελικά αυτό που θέλουν οι γυναίκες, ο Rob Perkins και η Lydia Daniller συνεργάστηκαν με τους ερευνητές Debby Herbenick και Brian Dodge από το Πανεπιστήμιο Indiana. Έκαναν γκάλοπ σε πάνω από 1.000 γυναίκες από 18-95 σχετικά με το πώς φτάνουν σε οργασμό. Παράλληλα έκαναν video chat συνεντεύξεις με εκατοντάδες γυναίκες γύρω από τις τεχνικές αυτοϊκανοποίησης και 30 από αυτές επέλεξαν να δείξουν την τεχνική τους on camera.

Το αποτέλεσμα; Ένα τρομερά λεπτομερές λεξικό των διάφορων όρων και τεχνικών που παρουσιάζουν με κάθε λεπτομέρεια στο OMGYes. Οι ερευνητές επισημαίνουν πως το γυναικείο σώμα είναι διαφορετικό και πως καμία γυναίκα δεν προτιμά την ίδια τεχνική σε όλες τις περιόδους της ζωής της. Δίνοντας όμως στις γυναίκες και τους συντρόφους τους τα εργαλεία για τον οργασμό, ελπίζουν να ρίξουν φως στον μύθο περί μυστηρίου που είναι αδύνατο να αποκρυπτογραφηθεί.
 
“Το site στοχεύει να αποτελέσει τη χαρά του σεξ για μια νέα γενιά”, σημειώνει ο συνιδρυτής του OMGYes Rob Perkins. Η ιδέα προέκυψε πριν από 4 χρόνια από μια συζήτηση που είχε με τη φίλη του Lydia Daniller και φίλους τους για τον άπιαστο γυναικείο οργασμό. “Το γυναικείο σώμα δεν είναι άγνωστο. Είναι μυστηριώδες και συναρπαστικό αλλά όχι άγνωστο”, υπογραμμίζει η Lydia Daniller.

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε