Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Mia Khalifa: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη πορνοστάρ στον κόσμο

Mia Khalifa: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη πορνοστάρ στον κόσμο

Η ετήσια έκθεση του Pornhub χάρισε μια ξεχωριστή θέση ως προς τις αναζητήσεις στη Mia Khalifa. Η 23χρονη έγινε διάσημη για τις προκλητικές ταινίες ενηλίκων, που οδήγησαν ακόμα και στο σημείο να απειλούν τη ζωή της.

Η Mia Khalifa γεννήθηκε το 1993 στη Βηρυτό και μετακόμισε με την αυστηρή και θρησκευόμενη οικογένειά της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2000. Λίγα χρόνια αργότερα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τέξας με πτυχίο Bachelor of Arts. Έκανε το ντεμπούτο της στη βιομηχανία του πορνό το 2014 μετά την πρόταση πελάτη που την προσέγγισε στο εστιατόριο που εργαζόταν. Λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο της ερωτικό βίντεο. Το Pornhub επισημαίνει ότι είναι το νέο μεγάλο αστέρι της ερωτικής βιομηχανίας, καθώς μέσα σε δύο μήνες έγινε το πρόσωπο που αναζητούσαν περισσότερο οι χρήστες του διαδικτύου.

“Πληρώνουμε το τίμημα να ζούμε μακριά από την πατρίδα μας. Τα παιδιά μας έπρεπε να προσαρμοστούν στις κοινωνίες που δεν έχουν ομοιότητες με τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τις αξίες μας. Ως εκ τούτου, θέλουμε να τονίσουμε ότι διαχωρίζουμε τη θέση μας από τις πράξεις της που δεν αντανακλούν τις πεποιθήσεις της οικογένειας, την ανατροφή της ή τις πραγματικές ρίζες της από τον Λίβανο. Ελπίζουμε ότι θα έρθει στα λογικά της καθώς η εικόνα της δεν τιμά ούτε την οικογένεια ούτε την πατρίδα της, τον Λίβανο”, σημειώνει σε ανακοίνωση η οικογένειά της.

  

  

Δεν άργησαν βέβαια να την ανακαλύψουν και τα media, με την πατρίδα της να αισθάνεται ντροπή για το γεγονός ότι βρέθηκε στη δεύτερη θέση της λίστας. Το εντυπωσιακό ήταν ότι στην πρώτη θέση των αναζητήσεων βρέθηκε η 35χρονη τηλεπερσόνα Kim Kardashian παρά το γεγονός ότι δεν είναι πορνοστάρ. Βέβαια τα media ξεκίνησαν να ασχολούνται μαζί της μετά από sex tape της που διέρρευσε το 2007. Όταν σε μια από τις ταινίες της φόρεσε μαντίλα, δέχτηκε αμέτρητες απειλές για τη ζωή της.

Η 23χρονη είχε απασχολήσει πριν λίγο καιρό και για την επικείμενη συμεμτοχή της στο “Big Boss 9”. Οι φήμες ήθελαν τη Mia να ταξιδεύει στην Ινδία και να κάνει παράλληλα γυρίσματα εκτός από τη συμμετοχή της στο reality show. Τίποτα δεν στάθηκε ικανό να την πτοήσει, με την 23χρονη να καταδικάζει την πατρίδα της για πουριτανισμό. H Mia όμως διέψευσε γρήγορα τα όσα ακούγονταν, τονίζοντας ότι δεν θα πατούσε ποτέ το πόδι της στην Ινδία. Ορκίστηκε μάλιστα να μην το κάνει χωρίς λόγο, εξαγριώνοντας τους θαυμστές της στη χώρα.

 

Οι περισσότεροι συμπατριώτες επικριτές της υποστηρίζουν ότι ντροπιάζει τη χώρα στο εξωτερικό και μετά την υψηλή κατάταξή της στη λίστα, ξεκίνησε νέο κύμα αντιδράσεων. Δεν άργησε έτσι να έρθει και η δική της απάντηση, υποστηρίζοντας πως η Μέση Ανατολή και ο Λίβανος έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα όπως οι τζιχαντιστές. Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι πως το 1/5 των αναζητήσεων της Mia Khalifa στο Pornhub προέρχεται από το Λίβανο και χώρες της Μέσης Ανατολής.

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε