Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πάγωσαν” με τον τραυματισμό του ΜακΚο! Απαρηγόρητος ο Κάρτερ [vids]

“Πάγωσαν” με τον τραυματισμό του ΜακΚο! Απαρηγόρητος ο Κάρτερ [vids]

Οι Γουόριορς πέρασαν με… άνεση από την έδρα των Σακραμέντο Κινγκς, αλλά το ματς στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Πάτρικ ΜακΚο, που αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο. Συγκλονισμένος ο Βινς Κάρτερ, που φέρει ευθύνη.

Ο νικητής στη «μάχη» του Σακραμέντο είχε κριθεί, αλλά μια ανυποψίαστη φάση «πάγωσε» τους πάντες στο Σακραμέντο, στον αγώνα των Κινγκς με τους Γουόριορς.

Ο Πάτρικ ΜακΚο των φιλοξενούμενων πήρε την μπάλα και πήδηξε για να καρφώσει. Ο Βινς Κάρτερ κινήθηκε για να τον κόψει, δεν τον πρόλαβε όμως και το χειρότερο απ’ όλα-στην προσπάθεια του να του βάλει εμπόδιο-τον ακούμπησε στο σώμα, τη στιγμή που ο αντίπαλος του ήταν στον αέρα.

Ο ΜακΚο έχασε την ισορροπία του και έπεσε άτσαλα στο παρκέ-με την πλάτη- έχοντας αφόρητους πόνους.

https://twitter.com/cjzero/status/980293629829959686

Ο Βινς Κάρτερ εμφανίστηκε απαρηγόρητος και δεν έφυγε απ’ το πλευρό τους παίκτη των Γουόριορς, που τελικά αποχώρησε με φορείο. Ο προπονητής των πρωταθλητών, Στιβ Κερ, πήγε αρχικά να ζητήσει τα.. ρέστα από τον Κάρτερ, αλλά βλέποντας τον να είναι σχεδόν δακρυσμένος, δεν είπε τίποτα άλλο…

Ο παίκτης μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, οι  ακτινογραφίες βγήκαν ευτυχώς καθαρές, ωστόσο θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν όλα είναι καλά.

Σε άλλο ματς, οι Σέλτικς επικράτησαν με 110-99 των Ράπτορς, στη «μονομαχία» των δύο καλύτερων ομάδων της περιφέρειας του Ατλαντικού, και έφτασαν τις έξι σερί επιτυχίες. Τους «Κέλτες» οδήγησαν στην επίθεση ο Μάρκους Μόρις που πέτυχε 25 πόντους και ο Τζέισον Τέιτουμ που πρόσθεσε 24, ενώ πρώτος σκόρερ των Ράπτορς ήταν ο ΝτεΜάρ ΝτεΡοζάν με 32 πόντους.

Τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ

Γουίζαρντς – Χόρνετς 107-93

Νικς – Πίστονς 109-115

Σέλτικς – Ράπτορς 110-99

Χιτ – Νετς 109-110

Κινγκς – Γουόριορς 96-112

Plus Τελευταίες ειδήσεις