Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ροζ πρόταση 1 εκατομμυρίου για τον άντρα με το βιονικό πέος [vid]

Ροζ πρόταση 1 εκατομμυρίου για τον άντρα με το βιονικό πέος [vid]

Μέχρι και ένα εκατομμύριο δολάρια προσφέρει στον Μοχάμεντ Αμπάντ, μία εταιρεία παραγωγής τολμηρών ταινιών. Πρόκειται για τον άντρα με το βιονικό πέος τον οποίο η εταιρεία θέλει να τον κάνει πορνοστάρ.

O Μοχάμεντ Αμπάντ από το 2012 έχει υποβληθεί σε διαδοχικές χειρουργικές  επεμβάσεις για να αποκτήσει βιονικό πέος. Τελικά τα κατάφερε μιας και οι γιατροί του έβαλαν μόσχευμα από το μπράτσο του.

Ο άνδρας από το Πακιστάν που έχασε το μόριό του σε τροχαίο όταν ήταν έξι ετών, δουλεύει επτά ημέρες την εβδομάδα ως φύλακας. Ωστόσο, η εταιρεία “BangBros”, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ταινιών ενηλίκων στον κόσμο, του έκανε μία αρκετά γενναιόδωρη προσφορά για να πάρει μέρος σε ροζ ταινίες. 

Ο παραγωγός της εταιρείας “Bangbros”, Κόλιν Ράι, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα “Daily Star” αφότου διάβασε την ιστορία του Αμπάντ. 

“Ενδιαφερόμαστε πολύ για τον άνθρωπο αυτό. Το πακέτο που διαθέτει είναι μοναδικό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί του μία συμφωνία ύψους 10 χιλιάδων δολαρίων, 25 χιλιάδων δολαρίων ή ακόμα και συμφωνία ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων”, δήλωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε