Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Της έκοψε το πόδι το ασανσέρ [vid]

Της έκοψε το πόδι το ασανσέρ [vid]

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Σοκάρει η στιγμή του φρικιαστικού ατυχήματος που είχε μια γυναίκα στην Κίνα. Μπήκε στο ασανσέρ, της μάγκωσε το πόδι και ξεκίνησε. Την ακρωτηρίασαν οι γιατροί.

Η άτυχη γυναίκα στην Κίνα κοίταζε το κινητό της τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει στο ασανσέρ. Σκόνταψε και έπεσε μέσα στο ασανσέρ με το ένα της πόδι να έχει μείνει έξω από την καμπίνα. Το πόδι της ήταν παγιδευμένο ανάμεσα στις πόρτες και το ελαττωματικό ασανσέρ ξεκίνησε ξαφνικά να ανεβαίνει.

Ανατριχιαστικό ατύχημα στο ασανσέρ

Η γυναίκα σύμφωνα με το Iqiyi κοίταζε το κινητό της και δεν παρατήρησε ότι ο ανελκυστήρας είχε ξεκινήσει πριν μπει μέσα. Μια γυναίκα που βρισκόταν πίσω της έγινε μάρτυρας του σοκαριστικού ατυχήματος.

Ο ανελκυστήρας ανέβηκε για περίπου 3 ορόφους πριν τελικά σταματήσει. Η άτυχη γυναίκα είχε μείνει στο πάτωμα και περίμενε βοήθεια. Προσπάθησε να τραβήξει το πόδι της και διαπίστωσε ότι είχε συνθλιβεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21 Ιουνίου 2017 στο κτίριο Conch Building στη Σαγκάη. Δεν έχουν δοθεί άλλες πληροφορίες στη δημοσιότητα ενώ παραμένει ασαφές αν επιβίωσε από το ατύχημα.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις