Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Φάτε μάτια ψάρια [pics, vid]

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Φάτε μάτια ψάρια [pics, vid]

Απανωτά εγκεφαλικά προκαλεί το Ημερολόγιο των Warwick Rowers για την καταπολέμηση της ομοφοβίας, με τους νεαρούς κωπηλάτες να έχουν φωτογραφηθεί ολόγυμνοι!

Οι νεαροί κωπηλάτες συνθέτουν το Warwick Rowers Club και έβγαλαν για πρώτη φορά ημερολόγιο ως εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την προώθηση της θετικής, χωρίς αποκλεισμούς και με σεβασμό στάση απέναντι στους ανθρώπους ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή και τη σεξουαλικότητα το 2009.

Από τότε φυσικά το Ημερολόγιο έγινε εξαιρετικά δημοφιλές σε γυναίκες και ομοφυλόφιλους και μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρώσει πάνω από 300.000 λίρες, εκ των οποίων οι 50.000 πήγαν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Sport Allies που υποστηρίζει τα μέλη κοινοτήτων LGBTQ.

Τα έσοδα από τα ημερολόγια πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές ενέργειες και έτσι οι νεαροί κωπηλάτες χρησιμοποιούν το γυμνό για τους ανθρώπους που περιθωριοποιούνται στον αθλητικό κόσμο. Έχουν πλέον πάνω από 100.000 followers στο Instagram και έχουν πάει ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να προωθήσουν τον LGBT τουρισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: theculturetrip

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε