Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τραγωδία! Έφηβοι έκαναν livestream ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς και αυτοκτόνησαν [vids]

Τραγωδία! Έφηβοι έκαναν livestream ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς και αυτοκτόνησαν [vids]

Με τον πιο τραγικό τρόπο έβαλαν τέλος στη ζωή τους η 15χρονη Katya και ο 15χρονος Denis που αυτοπυροβολήθηκαν λίγη ώρα αφότου μετέδιδαν live την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς στην εφαρμογή Periscope.

Στο βίντεο η 15χρονη Katya ακούγεται να λέει πως το ζευγάρι δεν έχει επιλογές, ενώ λίγο νωρίτερα ο Denis είχε πυροβολήσει τη μητέρα της στο πόδι επειδή του φώναξε που κοιμήθηκε σπίτι τους χωρίς να ζητήσουν την άδειά της.

Οι δύο 15χρονοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε σπίτι στην περιοχή Pskov, στη βορειοδυτική Ρωσία, αφού λίγη ώρα νωρίτερα μετέδιδαν live την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς στο Periscope και το Instagram. Οι αρχές ανακοίνωσαν πως τα πτώματά τους έφεραν εμφανή σημάδια αυτοκτονίας, τονίζοντας παράλληλα πως οι αστυνομικοί δεν άνοιξαν πυρ εναντίον των δύο εφήβων.

Η Katya στο βίντεο ακούγεται να λέει πως δεν έχουν επιλογές, με τον Denis να προσθέτει πως αν δεν παραδοθούν θα πεθάνουν. “Αλλά αν παραδοθούμε, δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά”.

“Πρόκειται για φοβερή τραγωδία. Ψάχνουμε για τις συνθήκες και τις λεπτομέρειες που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν”, δήλωσε αξιωματούχος. Οι ερευνητές προσπαθούν, όπως ανέφεραν, να ανακαλύψουν τον λόγο για την “απελπισμένη κίνηση” των δύο εφήβων.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε