Δευτέρα, 20 Μαΐ
25oC Αθήνα

Βίντεο: Αστυνομικοί εκτελούν αφροαμερικανό στο Σαν Φρανσίσκο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βίντεο: Αστυνομικοί εκτελούν αφροαμερικανό στο Σαν Φρανσίσκο (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκαριστικές εικόνες από την εν ψυχρώ δολοφονία αφροαμερικανού από αστυνομικούς στο Σαν Φρανσίσκο κάνουν τον γύρο του κόσμου. Τουλάχιστον 8 αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει τον άντρα που κρατούσε μαχαίρι και ταίριαζε με την περιγραφή υπόπτου που είχε μαχαιρώσει κάποιον σε κοντινή απόσταση από το σημείο.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση καταγράφηκε από περαστικούς στο Bayview District που ανάρτησαν το βίντεο στα social media. Στο σοκαριστικό βίντεο ακούγεται κάποιος να συμβουλεύει τον νεαρό άντρα να πέσει στο έδαφος, ενώ οι αστυνομικοί έχουν αρχίσει να ρίχνουν προειδοποιητικές βολές. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακολούθησε βροχή πυροβολισμών.

Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε πως ο άντρας κρατούσε ένα μαχαίρι στο χέρι του και 5 από τους αξιωματικούς που βρίσκονταν στο σημείο τον πυροβόλησαν, σκοτώνοντάς τον. Οι αστυνομικοί τον σκότωσαν γύρω στις 16.30. Πριν από μισή ώρα ένας άντρας μαχαιρωμένος στον ώμο, σύμφωνα με τις αρχές, είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό. Έδωσε περιγραφή του και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν.

“Ήταν ακόμα οπλισμένος με το κουζινομάχαιρο και υπέθεσαν πως είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση”, σημείωσε ο αρχηγός της αστυνομίας. Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πάρει κανείς θέση. “Ευτυχώς αυτή τη φορά δικαιολογούν την ενέργειά τους. Μέχρι όμως να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα, δεν θα τοποθετηθώ”, ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Πηγή: Abc7news

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε