Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

13ο Συνέδριο της ΝΔ: Το… πορτοκαλί σύνθημα και ο “μαραθωνοδρόμος” Μητσοτάκης!

13ο Συνέδριο της ΝΔ

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το 13ο Συνέδριο της ΝΔ, με το λογότυπο και το πρόγραμμα να δίνονται στην δημοσιότητα. Πότε θα μιλήσει ο Μητσοτάκης.

Με σύνθημα «Το Μέλλον Αρχίζει Τώρα» και το πορτοκαλί χρώμα να συνοδεύει στο λογότυπο το μπλε σκούρο και το γαλάζιο θα διεξαχθεί το 13ο Συνέδριο της ΝΔ, από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο τόπος διεξαγωγής θα είναι το εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» (Metropolitan Expo) και οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το απόγευμα με την ομιλία του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής και ευρωβουλευτή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Θ’ ακολουθήσει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα ρίξει και την αυλαία του συνεδρίου την Κυριακή το μεσημέρι.

Οι θεματικές ενότητες για το 13ο Συνέδριο της ΝΔ θα είναι δύο:

– «Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό».

– «Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας».

Το βράδυ του Σαββάτου θα διεξαχθεί νυχτερινός αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στη μάχη κατά της κακοποίησης των γυναικών και πρόθεση του κ. Μητσοτάκη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμμετάσχει κι εκείνος.

Όπως και στο περσινό συνέδριο, έτσι και φέτος θα υπάρχουν προσκεκλημένοι από διάφορους πολιτικούς και μη χώρους και άλλες προσωπικότητες, με στόχο να αναδειχθεί το άνοιγμα που επιχειρεί η ΝΔ στην κοινωνία. Οι εισηγήσεις των συνέδρων θα είναι τρίλεπτες και θα αφορούν αποκλειστικά τις δύο θεματικές ενότητες του συνεδρίου, ενώ δεν προβλέπεται εκλογή οργάνων.

Σημειώνεται επίσης ότι οι διαδικασίες του Συνεδρίου θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένες. Οι διαπιστεύσεις και ο φάκελος του Συνεδρίου θα είναι διαθέσιμα μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής για όλους τους συνέδρους.

Δείτε το λογότυπο για το 13ο Συνέδριο της ΝΔ με… την είσοδο του πορτοκαλί

13ο Συνέδριο της ΝΔ

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάνοντας κλικ εδώ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις