Πολιτική

25η Μαρτίου: Θα πάμε στις παρελάσεις παρά τις απειλές, λένε στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς ώρα με την ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες και οι φήμες που λένε ότι την ημέρα της 25ης Μαρτίου θα υπάρξουν επεισόδια εναντίων των στελεχών της κυβέρνησης για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην κυβέρνηση κάνουν λόγο για ακροδεξιούς θύλακες οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα την 25η Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα μέσα από ακραίες ενέργειες και τραμπούκικες συμπεριφορές. Οι ίδιοι παράγοντες διαχωρίζουν τους απλούς πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν κατά της συμφωνίας από τις οργανωμένες εκδηλώσεις ομάδων που κινούνται στην ακροδεξιά ή σε ακραίες  εθνικιστικές ομάδες.

Τα κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν ακόμα ότι αυτές «οι ομάδες έχουν αποθρασυνθεί εξ αιτίας της ανοχής κάποιων κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι η ΝΔ κρύβεται πίσω από συμψηφιστικές λογικές».

Όπως λένε  οι ίδιοι άνθρωποι «δεν είναι δυνατόν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα να διαγράφει τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν και την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, η ΝΔ  με την στάση της να ενθαρρύνει τις ενέργειες κάποιων ακραίων μόνο και μόνο επειδή καταφέρονται εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Επισημαίνουν δε ότι ακόμα και «η σιωπή της ΝΔ  ερμηνεύεται από αυτά τα ακραία στοιχεία ως έμμεση αποδοχή των ενεργειών τους».

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης έχουν αποφασίσει να παραστούν ωστόσο σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα αδιαφορώντας για τις απειλές που δέχονται είτε σε προσωπικό είτε σε κομματικό επίπεδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης για νέα καταγγελία πρώην συνεργάτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Στοχοποίηση και απλήρωτη εργασία»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είχε δώσει νωρίτερα στη δημοσιότητα τα μηνύματα που έστειλε στον αρχηγό της ΕΛΑΣ για την υπόθεση της μήνυσης εναντίον του υπουργού Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου 9
Μαρία Καρυστιανού για Τέμπη: Επέδωσα εξώδικο για να οριστούν οι κατάλληλοι ιατροδικαστές για τη σορό του παιδιού μου
«Τοξικολογικές εξετάσεις στα παιδιά μας δεν έγιναν παρόλο που αυτό απαιτούν ρητά όλα τα διεθνή πρωτόκολλα», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 46
Μητσοτάκης για Γλύκατζη-Αρβελέρ: Αποχαιρετούμε με συγκίνηση την κοσμοπολίτισσα της σκέψης με την ελληνική καρδιά
«Μας αφήνει πανάκριβη κληρονομιά, το έργο και τις σκέψεις της», επισημαίνει ο πρωθυπουργός στο συλλυπητήριο μήνυμά του για την απώλεια της κορυφαίας ιστορικού
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κόντρα Καραγκούνη με Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: «Εμπλέκεται η κυβέρνηση»
Ο υφυπουργός Εργασίας ανέφερε 1.218 ελέγχους το 2025 στην περιοχή των Τρικάλων και τέσσερις στην μπισκοτοβιομηχανία - Η πρόεδρος της Πλεύσης μίλησε για «χαρακτηριστικά συγκάλυψης» και εμπλοκή πολιτικών προσώπων
Ζωή Κωνσταντοπούλου