Πολιτική

25η Μαρτίου: Θα πάμε στις παρελάσεις παρά τις απειλές, λένε στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς ώρα με την ώρα πληθαίνουν οι πληροφορίες και οι φήμες που λένε ότι την ημέρα της 25ης Μαρτίου θα υπάρξουν επεισόδια εναντίων των στελεχών της κυβέρνησης για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην κυβέρνηση κάνουν λόγο για ακροδεξιούς θύλακες οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα την 25η Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα μέσα από ακραίες ενέργειες και τραμπούκικες συμπεριφορές. Οι ίδιοι παράγοντες διαχωρίζουν τους απλούς πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν κατά της συμφωνίας από τις οργανωμένες εκδηλώσεις ομάδων που κινούνται στην ακροδεξιά ή σε ακραίες  εθνικιστικές ομάδες.

Τα κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν ακόμα ότι αυτές «οι ομάδες έχουν αποθρασυνθεί εξ αιτίας της ανοχής κάποιων κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι η ΝΔ κρύβεται πίσω από συμψηφιστικές λογικές».

Όπως λένε  οι ίδιοι άνθρωποι «δεν είναι δυνατόν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα να διαγράφει τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν και την ίδια στιγμή στην Ελλάδα, η ΝΔ  με την στάση της να ενθαρρύνει τις ενέργειες κάποιων ακραίων μόνο και μόνο επειδή καταφέρονται εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ».

Επισημαίνουν δε ότι ακόμα και «η σιωπή της ΝΔ  ερμηνεύεται από αυτά τα ακραία στοιχεία ως έμμεση αποδοχή των ενεργειών τους».

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης έχουν αποφασίσει να παραστούν ωστόσο σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις σε όλη την χώρα αδιαφορώντας για τις απειλές που δέχονται είτε σε προσωπικό είτε σε κομματικό επίπεδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού σε Τσίπρα για το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ: Λυπόμαστε για την άρνηση να συμμετάσχει
Οι 2 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τονίζουν ότι το ντοκιμαντέρ βασίζεται αποκλειστικά σε επώνυμες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της περιόδου 2015 και όχι σε δημοσιογραφικές κρίσεις
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη 9
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 26
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στα ψιλά γράμματα και σε παράτυπες πρακτικές για τα δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ
«Πλέον, ορίζεται ανώτατο ύψος που μπορεί να φτάσει ένα καταναλωτικό δάνειο όταν το ξεχρεώνεις και θα είναι μεταξύ 30%-50% πάνω από το κεφάλαιο το οποίο δανείστηκε ο συναλλασσόμενος με την τράπεζα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 32