Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Debate για τον Δήμο Αθηναίων: Συμφώνησαν Μπακογιάννης – Δούκας για τηλεοπτική αναμέτρηση πριν τις εκλογές

Debate για τον Δήμο Αθηναίων: Συμφώνησαν Μπακογιάννης – Δούκας για τηλεοπτική αναμέτρηση πριν τις εκλογές

Ραντεβού στο τηλεοπτικό αέρα δίνουν οι δύο «μονομάχοι» για το «τιμόνι» του Δήμου Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας, έχοντας συμφωνήσει στη διεξαγωγή ενός debate πριν την αναμέτρηση στις κάλπες, κατά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών 2023.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (09.10.23) τη διεξαγωγή debate με τον Χάρη Δούκα ζήτησε ο Κώστας Μπακογιάννης ενόψει της δεύτερης μάχης για τον Δήμο Αθηναίων, κατά τις επαναληπτικές εκλογές. 

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ» Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση debate με τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ» Χάρη Δούκα ενόψει του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Σε σχετική ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Μπακογιάννης επισημαίνει ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί, όπως στις εθνικές εκλογές.

«Είμαστε άλλωστε δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε διαφωνώντας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης στην ανάρτησή του. 

 

Απαντώντας, ο κ. Δούκας εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε την πρόταση για διεξαγωγή τηλεμαχίας, «έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Χαίρομαι που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου για τη διεξαγωγή debate. Τα λέμε εκεί», δήλωσε. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις