Πολιτική

Debate πολιτικών αρχηγών: Αφίξεις δημοσιογράφων και πολιτικών στελεχών στην είσοδο της ΕΡΤ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντίστροφα μετράει η ώρα για τις 9 το βράδυ οπότε και θα αρχίσει το debate των πολιτικών αρχηγών, με επίκεντρο τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Στο μεταξύ, άρχισαν να καταφτάνουν οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στην τηλεμαχία, αλλά και πολιτικά στελέχη, πριν την έλευση των αρχηγών.

Η Ράνια Τζίμα, η Σία Κοσιώνη και ο Γιώργος Παπαδάκης προσήλθαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το debate των πολιτικών αρχηγών, 11 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές.   

«Στενός ο… κορσές που μας έχουν φορέσει. Αν βγει και κάτι ωφέλιμο θα είναι πολύ σημαντικό», σχολίασε η δημοσιογράφος του MEGA, Ράνια Τζίμα.

«Αποστειρωμένο» χαρακτήρισε το πλαίσιο του debate η Σία Κοσιώνη, με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να συμπληρώνει: «Η δική μου η δουλειά είναι να εκπέμψω το σήμα που θα ήθελαν οι πολίτες».

ERT  STAMATOPOULOU

«Ο καθένας από εμάς θα ρωτήσει για κάθε μία από τις θεματικές ενότητες», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, εκ μέρους του ΑΝΤ1.  

papadakisAfixi

«Ας ελπίσουμε ότι θα ακούσουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας», σχολίασε από την πλευρά του ο «απεσταλμένος» του ALPHA, Αντώνης Σρόιτερ.

sroiter

«Δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε για τους όρους τους debate. Προσωπικά δεν περιμένω πολλά πράγματα, αλλά και πάλι το γεγονός ότι θα υποβληθούν ερωτήσεις στους αρχηγούς είναι κάτι», δήλωσε ο δημοσιογράφος του OPEN, Παναγιώτης Στάθης.

stathis

«Ένα τηλεοπτικό debate πρέπει να στείλει και ένα πολιτικό μήνυμα. Οι πολιτικοί αρχηγοί να ανοίξουν τα χαρτιά τους», είπε εκ μέρους του STAR, η Μάρα Ζαχαρέα. 

ERT  STAMATOPOULOU

Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ προσήλθαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας και ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μπρατάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, είναι «επί της υποδοχής» στην είσοδο του ραδιομεγάρου.

ERT  STAMATOPOULOU

Την τηλεμαχία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς.

Το debate των πολιτικών αρχηγών θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΡΤNEWS, την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3. Θα προβληθεί, επίσης, από το Πρώτο Πρόγραμμα, από τη Φωνή της Ελλάδας, ενώ θα «ανέβει» και στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, στο ERTFLIX και στο ERTFLIX International.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες στη Φλώρινα – «Θα στηρίξουμε την ελληνική κτηνοτροφία και τη φέτα, το πιο εμβληματικό μας προϊόν»
«Η Δυτική Μακεδονία είναι μία περιφέρεια η οποία έχει περάσει τις δικές της δοκιμασίες, αλλά χαίρομαι διότι μέσα από την πολύ συστηματική στήριξη την οποία παρέχει η κυβέρνηση, δρομολογούνται πολλές νέες παραγωγικές επενδύσεις», είπε ο πρωθυπουργός
μητσοτακης
Συνεργάτες Μαρινάκη σε Ακρίτα: Δεν θυμάται τις δεκάδες τοξικές αναρτήσεις της;
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα και ζητεί να ανακαλέσει την fake ανάρτησή της - Για «κατάφωρη συκοφαντία» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου
Έλενα Ακρίτα 17
Τσίπρας: Το διήμερο που «κλειδώνει» τη στρατηγική πριν από τη Θεσσαλονίκη
Τομεάρχες την Παρασκευή και Πολιτική Επιτροπή το Σάββατο - Στο τραπέζι το οικονομικό πρόγραμμα, η αντιπολιτευτική γραμμή και η εκλογική προετοιμασία της ΕΛ.Α.Σ. - Η εισήγηση Τσίπρα και το μήνυμα της Θεσσαλονίκης
Αλέξης Τσίπρας
Νίκος Ανδρουλάκης: Οι 10+1 προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – «Πραγματικές ευκαιρίες στους πολίτες»
Άσκησε κριτική στη κυβέρνηση, τονίζοντας ότι επιχειρεί να παρουσιάσει την πορεία της οικονομίας ως «success story» και επιλέγει συγκρίσεις που τη βολεύουν, φέρνοντας ως παράδειγμα το δημόσιο χρέος
Νίκος Ανδρουλάκης 5