Πολιτική

Debate πολιτικών αρχηγών: Αφίξεις δημοσιογράφων και πολιτικών στελεχών στην είσοδο της ΕΡΤ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντίστροφα μετράει η ώρα για τις 9 το βράδυ οπότε και θα αρχίσει το debate των πολιτικών αρχηγών, με επίκεντρο τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Στο μεταξύ, άρχισαν να καταφτάνουν οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στην τηλεμαχία, αλλά και πολιτικά στελέχη, πριν την έλευση των αρχηγών.

Η Ράνια Τζίμα, η Σία Κοσιώνη και ο Γιώργος Παπαδάκης προσήλθαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το debate των πολιτικών αρχηγών, 11 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές.   

«Στενός ο… κορσές που μας έχουν φορέσει. Αν βγει και κάτι ωφέλιμο θα είναι πολύ σημαντικό», σχολίασε η δημοσιογράφος του MEGA, Ράνια Τζίμα.

«Αποστειρωμένο» χαρακτήρισε το πλαίσιο του debate η Σία Κοσιώνη, με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ να συμπληρώνει: «Η δική μου η δουλειά είναι να εκπέμψω το σήμα που θα ήθελαν οι πολίτες».

ERT  STAMATOPOULOU

«Ο καθένας από εμάς θα ρωτήσει για κάθε μία από τις θεματικές ενότητες», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, εκ μέρους του ΑΝΤ1.  

papadakisAfixi

«Ας ελπίσουμε ότι θα ακούσουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας», σχολίασε από την πλευρά του ο «απεσταλμένος» του ALPHA, Αντώνης Σρόιτερ.

sroiter

«Δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε για τους όρους τους debate. Προσωπικά δεν περιμένω πολλά πράγματα, αλλά και πάλι το γεγονός ότι θα υποβληθούν ερωτήσεις στους αρχηγούς είναι κάτι», δήλωσε ο δημοσιογράφος του OPEN, Παναγιώτης Στάθης.

stathis

«Ένα τηλεοπτικό debate πρέπει να στείλει και ένα πολιτικό μήνυμα. Οι πολιτικοί αρχηγοί να ανοίξουν τα χαρτιά τους», είπε εκ μέρους του STAR, η Μάρα Ζαχαρέα. 

ERT  STAMATOPOULOU

Στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ προσήλθαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας και ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μπρατάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, είναι «επί της υποδοχής» στην είσοδο του ραδιομεγάρου.

ERT  STAMATOPOULOU

Την τηλεμαχία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς.

Το debate των πολιτικών αρχηγών θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΡΤNEWS, την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3. Θα προβληθεί, επίσης, από το Πρώτο Πρόγραμμα, από τη Φωνή της Ελλάδας, ενώ θα «ανέβει» και στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, στο ERTFLIX και στο ERTFLIX International.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κέντρου Υγείας Πάρου: Το πήρα χρέπι, το έκανα καινούργιο, αλλά η φασαρία, φασαρία από τη συμμορία της μιζέριας
Αντιπαράθεση έξω από το ανακαινισμένο Κέντρο Υγείας της Πάρου, με τον υπουργό Υγείας να καλεί ηλικιωμένη γυναίκα να μπει στο κτίριο και να δει τις αλλαγές
Άδωνις Γεωργιάδης 15
Τσίπρας από την Κρήτη: Πόλεμος στα καρτέλ, στήριξη στην Ελλάδα του μόχθου
Με αιχμές για την ακρίβεια, τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης και τους «αγρότες Κολωνακίου», ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε από τη Γέργερη την προστασία της κοινωνίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση στο επίκεντρο των πολιτικών του δεσμεύσεων
Αλέξης Τσίπρας
Νάντια Γιαννακοπούλου στο newsit.gr: «Ο Τσίπρας είναι ευκολάκι για τον Μητσοτάκη» – «Όχι» σε συγκυβέρνηση με ΝΔ
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανοίγει τα χαρτιά της στο vidcast «No Filters» και την Κατερίνα Σερέτη για τις εκλογές, τη διεύρυνση, τις συνεργασίες, την οικονομία, τα εθνικά θέματα και τον σεξισμό στην πολιτική
Νάντια Γιαννακοπούλου στο newsit.gr: «Ο Τσίπρας είναι ευκολάκι για τον Μητσοτάκη» – «Όχι» σε συγκυβέρνηση με ΝΔ 20