Τρίτη, 5 Μαρ.
17oC Αθήνα

Debate πολιτικών αρχηγών: Οι πρώτες φωτογραφίες έξω από την ΕΡΤ

Debate πολιτικών αρχηγών: Οι πρώτες φωτογραφίες έξω από την ΕΡΤ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ΕΡΤ, καθώς στις 9 το βράδυ η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα φιλοξενήσει το debate των πολικών αρχηγών, έντεκα ημέρες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Το debate των πολικών αρχηγών για τις εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή, 21 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Οι προετοιμασίες, λοιπόν, ολοκληρώνονται, ενώ παίρνουν θέση και τα τηλεοπτικά συνεργεία για τις αφίξεις των πολιτικών αρχηγών, αλλά και των δημοσιογράφων.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr:

Υπενθυμίζεται ότι το debate θα είναι διακαναλικό (πλην Mega που εκείνη την ώρα θα μεταδίδει το Μίλαν-Ίντερ), ενώ από πλευράς δημόσιας τηλεόρασης θα μεταδοθεί απευθείας από το ΕΡΤNEWS, την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ3.

Επίσης, το debate θα μεταδοθεί από το Πρώτο Πρόγραμμα, από τη Φωνή της Ελλάδας, ενώ θα «ανέβει» και στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, το ERTFLIX και το ERTFLIX International.

Απέναντι στους πολιτικούς αρχηγούς θα καθίσουν, με αλφαβητική σειρά, οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Η Μάρα Ζαχαρέα (STAR), η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), ο Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), ο Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), ο Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και η Ράνια Τζίμα (MEGA).

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις