Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Debate: «Σαφής ο Μητσοτάκης παρά τις επιθέσεις Τσίπρα και τις γενικολογίες Ανδρουλάκη» σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη

Debate: «Σαφής ο Μητσοτάκης παρά τις επιθέσεις Τσίπρα και τις γενικολογίες Ανδρουλάκη» σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη
Φωτογραφία Intime

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σαφής, ψύχραιμος, γνώστης», σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη, μετά το debate των πολιτικών αρχηγών που τελείωσε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10.5.2023) ενόψει των εκλογών, και τονίζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επιθέσεις στον πρωθυπουργό και ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφραζε γενικόλογες προτάσεις.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν σαφής, ψύχραιμος, γνώστης. Απαντούσε επί της ουσίας σε κάθε ερώτηση. Παραδέχθηκε προβλήματα, αναγνώρισε λάθη. Περιέγραψε, στο πλαίσιο του περιορισμένου χρόνου, για το μέλλον και τι θέλει να κάνει. Μιλούσε στους πολίτες, παρά τις συνεχείς επιθέσεις από τον Α. Τσίπρα», σχολιάζουν τα κυβερνητικά στελέχη μετά το debatε ενόψει των εκλογών.

«Ο κ. Τσίπρας ξεκινούσε με επιθέσεις στον κ. Μητσοτάκη με τα γνωστά στερεότυπα, ότι υπηρετεί τα συμφέροντα κι ο ίδιος τον λαό. Απαντούσε γενικόλογα, στις ερωτήσεις για το που θα βρει τα χρήματα, μιλώντας για αισχροκέρδεια. Απάντησε με γενικολογίες για το ποια θα είναι η κυβέρνηση που λέει. Μίλησε για αύξηση φόρων.

»Ο κ. Ανδρουλάκης χωρίς κάποια σαφή θέση για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα, αλλά με κάποιες γενικόλογες προτάσεις επίσης όχι κοστολογημένες. Μίλησε επίσης για φορολόγηση στις γονικές παροχές ρίχνοντας το όριο στο μισό. Οι υπόλοιποι προσπάθησαν να απευθυνθεί ο καθένας στο κοινό του», καταλήγουν τα κυβερνητικά στελέχη σχετικά με το debate.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις