Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δένδιας σε Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις: Διαψεύδεις ή είσαι συκοφάντης

Δένδιας σε Τσίπρα για τις παρακολουθήσεις: Διαψεύδεις ή είσαι συκοφάντης

Να διαψεύσει τα όσα φέρεται να είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του περί παρακολουθήσεων όλων των βουλευτών από την ΕΥΠ απαίτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News να έχει καταγγείλει – και μάλιστα κατά τη συνεδρίαση ανώτατων κομματικών οργάνων – ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται!

Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.
Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί», αναφέρει η δήλωση του Νίκου Δένδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βόμβα» Τσίπρα: Η ΕΥΠ παρακολουθεί! το τηλέφωνό μου»

Μητσοτάκης σε τρόικα: Τι λέτε ρε παιδιά;

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι η μόνη! Οι νεοναζιστικές ομάδες που δρουν στη σκιά της – Ποιοι αποκαλούν τα μέλη της «κότες» και «φλώρους»

Η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με Γερμανούς νεοναζί! – Το ακροδεξιό «τέρας» τρώει την Ευρώπη – Αποκαλυπτικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών

Το σκεπτικό με το οποίο ο Εισσαγελέας αποφάσισε να προφυλακίσει τα πέντε στελέχη της Χρυσής Αυγής

Economist: Αν όλα πάνε καλά ο Σαμαράς θα κάνει εκλογές την Άνοιξη

Σαμαράς: Ντροπή και ανατριχιαστική η ύπαρξη της Χρυσής Αυγής

O N. Δένδιας στο CNN: Στόχος να καθαριστεί η ΕΛ.ΑΣ από τη Χρυσή Αυγή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε