Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2014 – Παραδοχή Μιχαλολιάκου: Γεύομαι την πίκρα της ήττας

Εκλογές 2014 – Παραδοχή Μιχαλολιάκου: Γεύομαι την πίκρα της ήττας

Καλή επιτυχία στον Γιάννη Μώραλη ευχήθηκε ο απερχόμενος δήμαρχος του Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, αποδεχόμενος έτσι την ήττα του, από τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής”

Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι τη δύναμη την έχει ο λαός, ο οποίος έχει το δικαίωμα στο σωστό και στο λάθος, και ευχήθηκε να επέλεξε το σωστό.

“Πριν από λίγο τηλεφώνησα στον Γιάννη Μώραλη και του ευχήθηκα καλή επιτυχία. Πάνω από όλα είναι η Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους στενούς συνεργάτες μου και τα μέλη της οικογένειάς μου”, είπε ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά.

Και συνέχισε: “Δεν μου ταιριάζει ο ρόλος του παραπονιάρη. Κάποια στιγμή έπρεπε να γευτώ την πίκρα μιας ήττας. Νιώθω πικραμένος, αλλά ίσως και λυτρωμένος. Θέλω να υποσχεθώ ότι δεν αποχωρώ. Είμαι παρών για τον Πειραιά και την πατρίδα μου. Τις επόμενες ημέρες θα συνέλθει ο συνδυασμός για τις τελικές αποφάσεις”.

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του Γιάννη Μώραλη, τόνισε: “Τις καταγγελίες τις ερευνούν τα όργανα και οι θεσμοί”. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελικό exit poll για τις Ευρωεκλογές: Παραμένει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά χάνουν και οι δύο ποσοστά – Πιο υψηλά ποσοστά για ΕΛΙΑ και come back από ΛΑΟΣ

Εκλογές 2014: Αποθέωση Μαρινάκη στο εκλογικό κέντρο του “Πειραιά Νικητή” (video)

Αποτελέσματα εκλογών: Στήθος με στήθος Σγουρός – Δούρου

Δημοτικές εκλογές: Το πρώτο αποτέλεσμα για την Αθήνα, προβάδισμα Καμίνη

 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε