Πολιτική

Euromed 9: Ιδιωτική επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στην Ακρόπολη – Μαζί με Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα Γκραμπόβσκι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βράδυ της Παρασκευής, 17.09.2021, έγινε στο Σταύρος Νιάρχος το επίσημο δείπνο των ηγετών στο πλαίσιο της διάσκεψης κορυφής EuroMed9 (σ.σ. δείτε εδώ όσα έγιναν).

Αυτό που δεν ήταν γνωστό, πάντως, είναι πως ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, εξέφρασε την επιθυμία για μια επίσκεψη στην Ακρόπολη.

Αυτό τελικά έγινε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε αργότερα το βράδυ μια ιδιωτική επίσκεψη στην Ακρόπολη και στο πλευρό του Γάλλου προέδρου ήταν και η σύζυγός του, Μπριζίτ Μακρόν.

Μαζί τους ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην άτυπη ξενάγηση συμμετείχε και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, αλλά και ο αρχιτέκτονας και ακαδημαϊκός, Μανώλης Κορρές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παππάς για απουσία Πολάκη από τη ΔΕΘ: «Μην αναζητάτε φουρτούνες εκεί όπου υπάρχει μπουνάτσα» – «Το σκαρί του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε πολύ γερό»
Ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος απαντά στα σενάρια για τον βουλευτή Χανίων - «Δεν χαμηλώνει ο πήχης των φιλοδοξιών» - Η Novartis και η πρόκληση προς την Ντόρα Μπακογιάννη
Πολάκης και Παππάς
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν – Σταθερότητα δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση υποχωρητικότητα ούτε ανοχή σε τετελεσμένα
Το μήνυμα του πρωθυπουργού μετά την τριμερή Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου – «Η οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών μπορεί να επιτυγχάνεται με διάλογο» – Γάζα, Κυπριακό, ναυσιπλοΐα και ενέργεια στην ατζέντα - Θερμή υποδοχή στο Ελ Αλαμέιν
Χριστοδουλίδης, Αλ Σίσι και Μητσοτάκης
25