Πολιτική

Euromed 9: Ιδιωτική επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στην Ακρόπολη – Μαζί με Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα Γκραμπόβσκι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βράδυ της Παρασκευής, 17.09.2021, έγινε στο Σταύρος Νιάρχος το επίσημο δείπνο των ηγετών στο πλαίσιο της διάσκεψης κορυφής EuroMed9 (σ.σ. δείτε εδώ όσα έγιναν).

Αυτό που δεν ήταν γνωστό, πάντως, είναι πως ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, εξέφρασε την επιθυμία για μια επίσκεψη στην Ακρόπολη.

Αυτό τελικά έγινε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε αργότερα το βράδυ μια ιδιωτική επίσκεψη στην Ακρόπολη και στο πλευρό του Γάλλου προέδρου ήταν και η σύζυγός του, Μπριζίτ Μακρόν.

Μαζί τους ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην άτυπη ξενάγηση συμμετείχε και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, αλλά και ο αρχιτέκτονας και ακαδημαϊκός, Μανώλης Κορρές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 58
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης