Πολιτική

Euromed 9: Ιδιωτική επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στην Ακρόπολη – Μαζί με Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα Γκραμπόβσκι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βράδυ της Παρασκευής, 17.09.2021, έγινε στο Σταύρος Νιάρχος το επίσημο δείπνο των ηγετών στο πλαίσιο της διάσκεψης κορυφής EuroMed9 (σ.σ. δείτε εδώ όσα έγιναν).

Αυτό που δεν ήταν γνωστό, πάντως, είναι πως ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, εξέφρασε την επιθυμία για μια επίσκεψη στην Ακρόπολη.

Αυτό τελικά έγινε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε αργότερα το βράδυ μια ιδιωτική επίσκεψη στην Ακρόπολη και στο πλευρό του Γάλλου προέδρου ήταν και η σύζυγός του, Μπριζίτ Μακρόν.

Μαζί τους ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόβσκι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην άτυπη ξενάγηση συμμετείχε και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, αλλά και ο αρχιτέκτονας και ακαδημαϊκός, Μανώλης Κορρές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 9 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: «Μας λείπεις κάθε μέρα»
Η 29η Μαΐου παραμένει ιδιαίτερα σημαντική για την οικογένεια Μητσοτάκη αλλά και για πολλούς ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι συνδέθηκαν πολιτικά και προσωπικά με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Κυριάκος Μητσοτάκης
Στράτος Φαναράς: «Ψυχραιμία παιδιά, το νεκροταφείο κομμάτων θα έχει δουλίτσα»
Ο διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis προειδοποιεί ότι ανοίγει περίοδο αβεβαιότητας που απαιτεί «ταλαντούχους παίκτες» και «στρατηγικά μυαλά», την ώρα που η αντιπαράθεση για τις δημοσκοπήσεις οξύνεται
Στράτος Φαναράς
ΕΛΑΣ κατά Πιερρακάκη για την «ψηφιακή κυριαρχία»: Αιχμές για Predator, αναθέσεις και εξάρτηση από τεχνολογικούς κολοσσούς
Με εκτενή ανάρτηση, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αδιαφάνεια, τεχνολογική εξάρτηση και ελλιπή προστασία προσωπικών δεδομένων
Αλέξης Τσίπρας
Εξώδικο στον Δουδωνή από την RealPolls μετά τα περί μαϊμούς - δημοσκόπησης: «Μου ζητούν δήλωση μετανοίας, δεν τα έχουν υπολογίσει καλά»
Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ απαντά στην εταιρεία ερευνών, δηλώνοντας ότι μπήκε στην πολιτική «για να λέει την αλήθεια, με κάθε κόστος»
Παναγιώτης Δουδωνής, ΠΑΣΟΚ 8