Πολιτική

Exit poll: Τι ώρα θα δούμε τα αποτελέσματα των εκλογών

Με έκτακτες εκπομπές πολιτικής επικαιρότητας και ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων, τα κανάλια θα μεταδώσουν τον παλμό των Αυτοδιοικητικών εκλογών 2014.

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, και όλα τα κανάλια βρίσκονται σε… εκλογικό συναγερμό. Φέτος αποφάσισαν να διενεργήσουν ξεχωριστά exit polls, και τα αποτελέσματά τους θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία.
Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.
Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, από τον ΑΝΤ1 θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των exit polls της Metron Analysis. 
Την ίδια ώρα στο MEGA, ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με την ασφαλή μέθοδο των exit polls, ενώ στο στούντιο του καναλιού θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.
Από τη συχνότητα του ALPHA, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το exit poll, ενώ στον ΣΚΑΪ, την εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων θα κάνει ο εκλογικός αναλυτής του ΣΚΑΪ, καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης.
Το www.newsit.gr θα σας μεταφέρει αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες όλα τα exit polls.
 
 
 
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
2