Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2014: Γδύθηκε για να προωθήσει την υποψηφιότητα Τσίπρα!

Ευρωεκλογές 2014: Γδύθηκε για να προωθήσει την υποψηφιότητα Τσίπρα!

Με μία άκρως τολμηρή εμφάνιση της στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook, η δημοσιογράφος, Πάολα Μπακίντου από τη Σαρδηνία, επεχείρησε, όπως λέει η ίδια, να προωθήσει την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν “L Altra Europa con Tsipras” – πάταγο αλλά και αρνητικά σχόλια προκάλεσε η περιβολή της με διάφορα μπικίνι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία διαφορετική επικοινωνιακή προσέγγιση υιοθέτησε η….παιχνιδιάρα Ιταλίδα δημοσιογράφος, Πάολα Μπακίντου, ώστε να δώσει ώθηση στον υποψήφιο της Ευρωπαικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα, για την προεδρία της Κομισιόν.

Η εκπρόσωπος της λίστας “L Altra Europa con Tsipras” φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στην κουπαστή ενός σκάφους σε πόζες, που θα ζήλευε και ο Χιου Χέφνερ, ιδρυτής του ιστορικού περιοδικού, Playboy, και την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με την ακόλουθη ανάρτηση: “Ξεκίνησε η προεκλογική καμπάνια και εγώ χρησιμοποιώ κάθε μέσο. Ψηφίστε Για μία Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα”.


Όπως ήταν αναμενόμενο, η…πρωτοβουλία της Πάολα Μπακίντου προκάλεσε…ρίγη ενθουσιασμού, ιδίως στους άνδρες φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο δεν έλειψαν και σχόλια ιδιαιτέρως επικριτικά όπως: “Λυπάμαι πολύ Πάολα. Πάρα πολύ. Κακή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά από κάποιον που ο ρόλος του συνδέεται με την πολιτική». Ακόμη ένα αιχμηρό σχόλιο: «Χρησιμοποιείς το γυναικείο κορμί για διαφήμιση. Ντροπή»

Σε απολογητικό ύφος η κυρία Μπακίντου εξήγησε πως στόχος της…φωτογράφισης ήταν να αυτοσαρκαστεί και όχι να διαφημίσει το όλο πολιτικό εγχείρημα. Δήλωσε, μάλιστα, ότι η φωτογράφιση δεν αφορά στην προεκλογική καμπάνια, αλλά σε μία ανάρτηση παιχνιδιάρικη και ειρωνική, όπως είναι και η ίδια. Προσθεσε, δε πως την ξάφνιασε ο θόρυβος, καθώς, όπως παραπονέθηκε, η υποψηφιότητα Τσίπρα και οι πρωτοβουλίες αυτής δεν φθάνουν στις εφημερίδες. “Είναι απίστευτο ότι για να κερδίσει κανείς την προσοχή για τη λίστα στις Ευρωεκλογές, χρειάζεται ένα μπικίνι” κατέληξε η υπεύθυνη επικοινωνίας της υποψηφιότητας Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

Διαβάστε επίσης

Θεοδωράκης: “Εγώ καβαλάω μηχανές, όχι καλάμια” η απάντησή του στο αν θέλει να γίνει πρωθυπουργός

Süddeutsche Zeitung: “Λαϊκιστής ο Τσίπρας”

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αξίζει στους Έλληνες πρωθυπουργός σαν τον Σαμαρά

O ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο όχι για debate: Φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε