Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάθαμε το μυστικό του Σταύρου Θεοδωράκη

Μάθαμε το μυστικό του Σταύρου Θεοδωράκη

Το Ποτάμι θα παρουσιαστεί αύριο, Σάββατο στα Χανιά. Ομως ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ξεκινήσει νωρίτερα την προεκλογική του εκστρατεία για τις ευρωεκλογές και το Newsit έμαθε το μυστικό.

Από το χωριό του, δηλαδή τον Άνω Δραπανιά Χανίων θα ξεκινήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης και το “Ποτάμι” του, το οποίο σε δύο νέες δημοσκοπήσεις έρχεται τρίτο κόμμα.

Γιατί θα ξεκινήσει από το χωριό του

Ο γνωστός δημοσιογράφος δε γεννήθηκε σε νοσοκομείο, αλλά στο χωριό του καθώς η μάνα του δεν πρόλαβε να πάει στο μαιευτήριο. Εκεί άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του, από εκεί θέλει να ξεκινήσει.

Θα ακολουθήσει ανοιχτή εκδήλωση στον “Κήπο” στο κέντρο των Χανίων, στις 5 το απόγευμα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Θεοδωράκης θα περιοδεύσει και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Των… αναποφάσιστων θα γίνει στις εκλογές – Από… ισοβαθμία μέχρι 5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα “Το Ποτάμι” σε δύο νέες δημοσκοπήσεις

Reuters για Θεοδωράκη: Ο δημοσιογράφος που έγινε πολιτικός και καβάλησε το κύμα ενάντια στο κατεστημένο

To μανιφέστο του Ποταμιού – Κυβέρνηση 20 υπουργών – Ζητά κόψιμο των βουλευτών σε 200 – Επίδομα ανεργίας για 2 χρόνια – Τι θα κάνουν με τα μνημόνια

 Ο συγγραφέας Ν. Δήμου στο ΣΚΑΪ: Αυτές είναι οι θέσεις του “Ποταμιού”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε