Πολιτικά

Novartis: Μαραθώνια κατάθεση της πρώην εισαγγελέα Ξένης Δημητρίου

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (19.02.2020) ολοκληρώθηκε η 10ωρη (!) κατάθεση της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, για την υπόθεση της Novartis.

Η κ. Δημητρίου κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της απηύθυνε ο αντεισαγγελέας του ανωτάτου ποινικού δικαστηρίου Ευάγγελος Ζαχαρής, ο οποίος ερευνά τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Click4more: Άδωνις – “Να πάει φυλακή ο Τσίπρας αν αποδειχθεί ότι τους έβαλε να τα πουν”! video

Η πρώην  εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε σε όλους τους ισχυρισμούς του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή, που έχει αναφέρει στις απόρρητες αναφορές του σχετικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

Τις επόμενες ημέρες, η κατάθεση της κ. Δημητρίου θα διαβιβαστεί από τον κ. Ζαχαρή στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τις ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε σχέση με την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτικά: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα δω τον Ερντογάν πριν τις 15 Φεβρουαρίου - «Εφικτός στόχος» να πάρει η ΝΔ το απαιτούμενο ποσοστό για αυτοδυναμία στις εκλογές
«Το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος» είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός ο οποίος τόνισε ότι ο εκλογικός νόμος δε θα αλλάξει - «Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να πάρει άδεια από κανέναν αν, παραδείγματος χάρη, θέλει να κάνει μία ηλεκτρική διασύνδεση μεταξύ ελληνικών νησιών στο Αιγαίο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
115
«Το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος» λέει ο Πρωθυπουργός - Τα μηνύματα που στέλνει στην Τουρκία
Κρατώ τη δήλωση Φιντάν ως μια θετική αναγνώριση ότι η Τουρκία μπορεί και να εξετάζει κάποια από τα πάγια θέματά της, να μην τα αναδεικνύει με την ίδια ένταση που το έκανε στο παρελθόν» τόνισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 7