Πολιτική

Ο Αγ. Βαλεντίνος… συνεπήρε τον ΓΑΠ που έγραψε άρθρο για τις γυναίκες

Στο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου μπήκε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος εμπνεύστηκε από την ημέρα των ερωτευμένων και έγραψε ένα άρθρο για τις γυναίκες.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει αναρτήσει ένα άρθρο στη σελίδα του “Project Syndicate” (τσέχικη ιστοσελίδα που φιλοξενεί απόψεις κορυφαίων προσωπικοτήτων) παραλληλίζοντας τον εορτασμό των ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου με το γεγονός ότι την ίδια ημέρα 1 δισ. γυναίκες ανά τον κόσμο διεκδικούν τα δικαιώματά τους. 

“Την ώρα που αμέτρητα ζευγάρια θα γιορτάσουν τον ρομαντισμό υπό το φως των κεριών, ένα εκατομμύριο γυναίκες και άνδρες παγκοσμίως αγωνίζονται για να ακουστούν οι φωνές κακοποιημένων γυναικών”.

Βιασμοί, παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις, είναι μερικά από τα παραδείγματα που αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου στο άρθρο το οποίο συνυπογράφει με την Quafa Hajji, πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γυναικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο “Γιώργος Παπανδρέου” κάνει το Παρίσι να ξεκαρδίζεται! (VIDEO)

Αυστριακό περιοδικό για Παπανδρέου: «Απόψεις ενός χρεοκοπημένου»

Στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του Γιώργου – 30.000 δολάρια για επτά διαλέξεις

Γ.Παπανδρέου: “Τα λάθη που έκανα”! Αυτοκριτική μέσω Τουρκίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 13
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17