Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ έρχεται στην Ελλάδα!

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ έρχεται στην Ελλάδα!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο; Κι όμως, όλα έχουν μια εξήγηση…

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, που ενόψει ανασχηματισμού διαμηνύει ότι δεν θέλει να εγκαταλείψει το υπουργείο Πολιτισμού κυρίως ενόψει των εγκαινίων του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ) και της έκθεσης «Οι Έλληνες – Από τον Μέγα Αλέξανδρο στον Αγαμέμνωνα», βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον «κολλητό» του γνωστού ηθοποιού, Τζιμ Γιαννόπουλο, αφεντικό της 20th Century Fox.

Γιατί; Για να πείσει ο Γιαννόπουλος τον Κλούνεϊ να έρθει στην Ελλάδα. Και σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, μάλλον το κατάφερε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος θα ανακοινώσει πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε μάλιστα τον Τζιμ Γιανόπουλο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες και συζήτησαν το θέμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα έρθει στην Αθήνα για ξεκούραση και θα φιλοξενηθεί από δυο εφοπλιστικές οικογένειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρραβωνιάστηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Ο Κλούνεϊ ξαναχτυπά: “Ηταν πιωμένος ο δήμαρχος του Λονδίνου όταν με έβριζε”! – “Τα Γλυπτά του Παρθενώνα αποκολλήθηκαν δια της βίας από τους Τούρκους”

«O σωτήρας της Ακρόπολης»

Στα αμερικανικά ΜΜΕ οι δηλώσεις Κλούνει για τα γλυπτά του Παρθενών

Independent: Ο Clooney πιστεύει πως η Βρετανία πρέπει να χάσει τα Μάρμαρά της!

George Clooney: Επιστρέψτε τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε