Πολιτική

O Μητσοτάκης μοίρασε φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στο Κερατσίνι (pics)

Την ταβέρνα «Ο Κρητικός» στο Κερατσίνι, επισκέφτηκε ανήμερα Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους εργαζόμενους και μαζί τους μοίρασε φαγητό, δώρα και παιχνίδια σε κόσμο που το έχει ανάγκη.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κερατσίνι ανέβασε στα social media ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας. «Χρόνια Πολλά! Σήμερα μεσημέρι Χριστουγέννων μας επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήρθε, έκατσε μαζί μας, μιλήσαμε, μοιράσαμε φαγητό δώρα και παιχνίδια στον κόσμο που έχει ανάγκη!! Τον ευχαριστούμε πολύ!! Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε! Χρόνια Πολλά!!», έγραψε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην ανάρτησή του. 

 

Δείτε φωτογραφίες:

mitsotakis keratsini

mitsotakis keratsini

Ανάρτηση στα social media για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Κερατσίνι έκανε και ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος. «Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς τυμπανοκρουσίες, σε μια πράξη ανθρωπιάς επισκέφθηκε το Κερατσίνι και την ταβέρνα ο «Κρητικός». Ένα εστιατόριο που παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, μοιράζοντας εκατοντάδες μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τίμησε με την παρουσία του τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Καρκανοραχάκη για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία αλλά και την περιφέρεια μας που δίνει καθημερινά αγώνα αξιοπρέπειας» έγραψε ο βουλευτής.

Δείτε την ανάρτηση:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βουλή: Πέρασαν από την Επιτροπή οι συμφωνίες με Ιταλία και Πολωνία για διαβαθμισμένες πληροφορίες
Κατά τη συζήτηση, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης υποστήριξε ότι αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για την περαιτέρω εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας
Βουλή
Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη και ΠΑΣΟΚ: «Η συμπεριφορά του είναι σύμφυτη με την αλαζονεία και τον καθεστωτισμό της διακυβέρνησης Μητσοτάκη»
Η  Χαρ.Τρικούπη ανεβάζει κι άλλο τους τόνους μετά την επίθεση του υπουργού Υγείας στον Ν. Ανδρουλάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «Σάντσο Πάντσα κατά των διεφθαρμένων» και «ψεύτη, φαρισαίο, υποκριτή»
Ανδρουλάκης, Χρυσοχοϊδης, Ανδρουλάκης
Μαρινάκης για το beef Οικονόμου – Σκέρτσου σχετικά με τις «πελατειακές σχέσεις» ψηφοφόρων και βουλευτών: Εγώ είμαι υπέρ του σταυρού προτίμησης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, απορρίπτοντας το «τσουβάλιασμα» και επιμένοντας ότι η διαίρεση στο εσωτερικό της ΚΟ δεν προσφέρει τίποτα
Οικονόμου, Μαρινάκης, Σκέρτσος