Κυριακή, 16 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ποιοι παρότρυναν τον Καραμανλή: Πρόεδρε, κάνε κάτι τώρα!

Ποιοι παρότρυναν τον Καραμανλή: Πρόεδρε, κάνε κάτι τώρα!

Την ονομαστική του γιορτή είχε χθες ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής και από το γραφείο του έγινε πραγματική… “παρέλαση” κομματικών στελεχών, βουλευτών και συνδικαλιστών. Όλοι ζητούσαν παρέμβαση ενόψει… ευρωεκλογών.

Μέλη κομματικών οργανώσεων και της ΔΑΚΕ, επιμελητηρίων, βουλευτές, πρώην βουλευτές και διαγραμμένα στελέχη της ΝΔ, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, ευχήθηκαν στον πρώην πρωθυπουργό, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Δηλώσεις δεν έγιναν, παρά μόνον μέλη κομματικών οργανώσεων παρότρυναν τον Κώστα Καραμανλή: «Πρόεδρε, κάνε κάτι τώρα» και «προχώρα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο Κώστας Καραμανλής δέχθηκε και ευχετήρια τηλεφωνήματα. Ανάμεσα σε εκείνους που του τηλεφώνησαν για τα χρόνια πολλά και ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς αλλά και βουλευτές.

Όσοι βρέθηκαν στο γραφείο του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους κι όχι το… κέρασμα. Σύμφωνα λοιπόν με τον ΒΗΜΑτοδότη « ουδείς έδωσε σημασία στα σοκολατάκια για κέρασμα που είχε στο τραπέζι. Κανείς δεν πήρε. Έτσι όπως ήρθαν τα σοκολατάκια, έτσι κι έφυγαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαίνει μπροστά ο Καραμανλής

Εκλογές 2014: Χωρίς δηλώσεις ο Καραμανλής – Ποιοί τον χειροκρότησαν

Ευρωεκλογές 2014: Τρεις πρώην πρωθυπουργοί εν αναμονή – Περιμένουν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο στη γωνία

Το πρώτο μπάνιο του Κώστα Καραμανλή (ΦΩΤΟ)

Ο «Εθνάρχης» ενώνει όλη τη δεξιά πολυκατοικία! Δίπλα δίπλα Σαμαράς – Καραμανλής και Σπηλιωτόπουλος – Κακλαμάνης – Ποιοι άσωτοι πήγαν στο μνημόσυνο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε