Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο «Εθνάρχης» ενώνει όλη τη δεξιά πολυκατοικία! Δίπλα δίπλα Σαμαράς – Καραμανλής και Σπηλιωτόπουλος – Κακλαμάνης – Ποιοι άσωτοι πήγαν στο μνημόσυνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

– Μήνυμα ενότητας ενόψει εκλογών θέλησαν να στείλουν Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής
– Ανοιχτό για πρώτη φορά το ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή – Φέτος συμπληρώνονται 16 χρόνια από το θάνατό του
– Παρόντες οι άσπονδοι φίλοι και αντίπαλοι για το δήμο της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Νικήτας Κακλαμάνης
– Στη Φιλοθέη βρέθηκαν και οι διαγραφέντες από τη ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης

16 χρόνια μετά το θάνατό του φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εξακολουθεί να αποτελεί την καλύτερη… κόλα που κρατά ενωμένη την κεντροδεξιά.

Το ετήσιο μνημόσυνό του, στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη Φιλοθέη όπου βρίσκεται ο τάφος του, ήταν για πρώτη φορά ανοιχτό για όποιον ήθελε να παραβρεθεί. Και το έκαναν οι περισσότεροι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και άνθρωποι που πλέον δε… κατοικοεδρεύουν στη Συγγρού.



Φυσικά, παρών ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης στεκόταν δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο προκάτοχό του θέλησαν έτσι να στείλουν μήνυμα ενότητας προς την εκλογική βάση του κόμματος, ενόψει των τριών εκλογών (δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές), πως η κεντροδεξιά παράταξη είναι ενωμένη και έτσι θα πορευτεί.



Κι αν αυτό δεν προκαλεί αίσθηση, άλλωστε οι σχέσεις Σαμαρά – Καραμανλή ουδέποτε διαταραχθεί και συχνά ο πρώην πρωθυπουργός, σε συνομιλίες με συνεργάτες του ή βουλευτές του κόμματος τονίζει πως πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια της κυβέρνησης, τότε σίγουρα εντύπωση προκαλούν κάποιες άλλες παρουσίες.





Πρώτη η κοινή παρουσία του Άρη Σπηλιωτόπουλου και του Νικήτα Κακλαμάνη. Οι δυο άνδρες είναι στα… μαχαίρια με αφορμή το δήμο της Αθήνας όπου και οι δυο είναι υποψήφιοι, με τον πρώην δήμαρχο, στη συνέντευξή του στο NewsIt να μην κρύβει πως δε θα ψηφίσει στον β’ γύρο τον «επίσημο» υποψήφιο της ΝΔ στον δεύτερο γύρο των εκλογών.







Εντύπωση προκάλεσαν ακόμη δυο παρουσίες: στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή βρέθηκαν επίσης οι πρώην βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης, που δεν αποχώρησαν με τον καλύτερο τρόπο από τη Συγγρού.

Το παρών έδωσαν επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί δεν πήγε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο ντιμπέϊτ για την Αθήνα

Σαμαράς σε ΔΑΠ: Η νίκη προμήνυμα για τις εκλογές που ακολουθούν (ΦΩΤΟ)

Τα απρόοπτα της βόλτας Σαμαρά: Ο περιπτεράς, το παγωτό και η τουρίστρια (VIDEO)

Η μελαχρινή καλλονή αστυνομικός που “έκλεψε” την… καρδιά του Αντώνη Σαμαρά!

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά σε ΣΥΡΙΖΑ: «Τι θ’ απογίνουν χωρίς Μνημόνια να σκίζουν; Τι θ’ απογίνουν χωρίς βαρβάρους;»

Εκλογές 2014: Οι 20 ημέρες που θα κρίνουν το στοίχημα Σαμαρά – H παρέμβαση Καραμανλή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε