Πολιτική

Qatar Gate – Δημήτρης Αβραμόπουλος: Δεν υπάρχει επείγουσα έρευνα της Κομισιόν εναντίον μου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος διέψευσε πως υπάρχει επείγουσα έρευνα από την Κομισιόν εναντίον του για την υπόθεση του Qatar Gate.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος υποστήριξε πως δεν υπάρχει έρευνα με εντολή της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τη δράση του στην ΜΚΟ του Παντσέρι, ο οποίος φέρεται να πρωτοστάτησε στο «Qatar Gate».

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είπε πως υπάρχει μια διερεύνηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το εάν ήταν αληθής η αιτιολόγηση που είχε υποβάλλει 3 χρόνια πριν, προκειμένου να συμμετάσχει στην ΜΚΟ του Παντσέρι.

Επανέλαβε πως είχε αποχωρήσει εδώ και ένα χρόνο από την ΜΚΟ καθώς είχε ατονίσει η δράση της, καθώς και πως η αμοιβή του κατά 5.000 ευρώ το μήνα ήταν δηλωμένη και φορολογημένη στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Μυλωνάκης επέστρεψε σπίτι του – Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Πλέον θα λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται στο σπίτι, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του Τίνα Μεσσαροπούλου επιστρέφει τη Δευτέρα στην εκπομπή Happy Day
Γιώργος Μυλωνάκης 36
Σκληρή επίθεση Τσουκαλά σε Μητσοτάκη για το άρθρο 86: «Αλλάζει ο Μανωλιός για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κυβερνητική πρόταση για το άρθρο 86, υποστηρίζοντας ότι παρά τις πολύμηνες δεσμεύσεις για ουσιαστική αλλαγή, τελικά διατηρείται στη Βουλή η αρμοδιότητα άσκησης ποινικής δίωξης
Κώστας Τσουκαλάς 7
ΕΛΑΣ: Ο Τσίπρας «χτίζει» κόμμα χωρίς τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώνει όργανα «σφιχτά» και ευέλικτα
Σφιχτές δομές και συνέδριο μετά τις εκλογές σχεδιάζουν στην Αμαλίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά μπροστά και να αποφεύγει μοντέλα που θυμίζουν τις εσωτερικές (αν)ισορροπίες της Κουμουνδούρου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 44
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 8
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 49