Τρίτη, 21 Μαΐ
26oC Αθήνα

Σαμαράς σε ΔΑΠ: Η νίκη προμήνυμα για τις εκλογές που ακολουθούν (ΦΩΤΟ)

Σαμαράς σε ΔΑΠ: Η νίκη προμήνυμα για τις εκλογές που ακολουθούν (ΦΩΤΟ)

Τα συγχαρητήριά του στη ΔΑΠ για τη νίκη της στις φοιτητικές εκλογές έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι αυτή η νίκη αποτελεί προμήνυμα για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα γραφεία της φοιτητικής παράταξης και ενημερώθηκε για τις εκλογές, κάνοντας λόγο για ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, το οποίο «αποτελεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση».

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί το αποτέλεσμα δείχνει ότι η γενική πορεία των νέων, η στάση των νέων, είναι προς την ανάπτυξη, τις ίσες ευκαιρίες για όλους και τις μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως «δεν είναι κυρίαρχη τάση η μιζέρια και τα τριτοκοσμικά πανεπιστήμια, που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε τους νέους για την προσπάθεια που κάνουν να επιστρέψει -όπως είπε- στις ελληνικές οικογένειες το χαμόγελο, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε για τα επεισόδια και τις επιθέσεις που δέχθηκαν μέλη της ΟΝΝΕΔ σε πανεπιστημιακούς χώρους, όπως η ΑΣΟΕΕ, όπου έκαψαν τρεις κάλπες.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, ευχαρίστησε από την πλευρά του τον πρωθυπουργό για τη στήριξή του και τόνισε πως «οι νέοι ψήφισαν απέναντι στην απαξίωση, που κάποιοι θέλουν να καλλιεργήσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Πρώτη η ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές

Βόλος: Τρόμος για φοιτήτρια την ώρα που παρακολουθούσε τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών!

Πάτρα: Ξύλο στις φοιτητικές εκλογές – Επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές σε υποψήφιο!

Τα απρόοπτα της βόλτας Σαμαρά: Ο περιπτεράς, το παγωτό και η τουρίστρια (VIDEO)

Η μελαχρινή καλλονή αστυνομικός που “έκλεψε” την… καρδιά του Αντώνη Σαμαρά!

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε