Πολιτική

Τα απρόοπτα της βόλτας Σαμαρά: Ο περιπτεράς, το παγωτό και η τουρίστρια (VIDEO)

Με τα πόδια αποφάσισε να φύγει από τη Βουλή, όπου βρέθηκε για τη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Και η βόλτα του στην Αθήνα είναι τα... τυχερά της. Ένας περιπτεράς τον κέρασε παγωτό και μια τουρίστρια του ζήτησε... οδηγίες!

Ο κ. Ηλίας έχει περίπτερο επί της Βασιλίσης Σοφίας, λίγο πριν την Ηρώδου Αττικού τα τελευταία 22 χρόνια. Αν και κοντά στο δρόμο των πρωθυπουργών και των Προέδρων, σπάνια έχει την ευκαιρία να τους συναντήσει από κοντά.

Και σήμερα που ξαφνικά είδε μπροστά του τον πρωθυπουργό της χώρας, είπε να τον… κεράσει ένα παγωτάκι!

«Τον κέρασα γιατί είναι Ολυμπιακάρα» είπε ο κ. Ηλίας στο NewsIt. Ήταν μια παρά το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ο πρωθυπουργός πέρασε μπροστά από το περίπτερό του. Εκείνη την ώρα, ο περιπτεράς ήταν έξω.

«Τον είδα που μιλούσε με τον κόσμο. Τον ρώτησα θέλετε ένα παγωτό; Θέλω, μου απάντησε. Με ευχαρίστησε κι έφυγε».

Αυτή δεν ήταν η μοναδική συνάντηση που είχε το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς κατευθυνόταν με τα πόδια από τη Βουλή προς το Μέγαρο Μαξίμου. Πολλοί ήταν εκείνοι που τον αναγνώρισαν και του μίλησαν.

Υπήρχε όμως και μια γυναίκα που ΔΕΝ τον αναγνώρισε, αλλά επέλεξε να του μιλήσει για να ρωτήσει πως πάνε στο Κολωνάκι!

Ήταν μια τουρίστρια και στα χέρια της κρατούσε ένα χάρτη. Όταν ο πρωθυπουργός της ρώτησε από που είναι, εκείνη του απάντησε: «Είμαι από την Αυστραλία αλλά είμαι Ελληνίδα τρίτης γενιάς». Προφανώς η παρουσία των ανδρών ασφαλείας της κίνησε την περιέργεια το… ποιόν του συνομιλητή της.

Και όταν ρώτησε, πήρε την απάντηση πως μιλά με τον πρωθυπουργό της χώρας. Και μετά, έσκασε στα γέλια…


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά σε ΣΥΡΙΖΑ: «Τι θ’ απογίνουν χωρίς Μνημόνια;»

Ο Άδωνις, ο ανασφάλιστος φίλος του και το ΠΕΔΥ

Αντώνης Σαμαράς: Ζήτησε ισχυρή εντολή για τη… “Νέα Ελλάδα”

Αυτοί που παρηγόρησαν τον Στάθη Μπούκουρα (ΦΩΤΟ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση της ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η μπάλα στην εξέδρα – Οι απειλές Βορίδη και Αυγενάκη έπιασαν τόπο
«Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να αποφύγει τη συζήτηση για τις ποινικές ευθύνες» αναφέρει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης
Ο Κώστας Ζαχαριάδης 2
Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 1998 μέχρι σήμερα η πρόταση της ΝΔ - Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, στόχος είναι «να αναζητηθούν και να ερευνηθούν όλες οι παθογένειες, να εντοπιστούν τα προβλήματα και να υπάρξει πλήρης κάθαρση και διαφάνεια, προς όφελος του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα»
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ 212