Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Η μελαχρινή καλλονή αστυνομικός που “έκλεψε” την… καρδιά του Αντώνη Σαμαρά!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ψηλή, μελαχρινή, εντυπωσιακή και… ένστολη! Αστυνομικός της Βουλής τράβηξε πάνω της τα βλέμματα μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας όταν ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς “θαμπώθηκε” από την ομορφιά της!

Μόλις είχε τελειώσει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον γραμματέα της Κ.Ο., Θανάση Μπούρα και συνεργάτες του, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο χώρο απ’ όπου μπαίνουν οι υπουργοί στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Εκεί, το βλέμμα του τράβηξε η ψηλή, μελαχρινή αστυνομικός. «Ωραίες παρουσίες έχεις εδώ», είπε αστειευόμενος στον πρόεδρο της Βουλής και όλοι χαμογέλασαν.

Ο Αντώνης Σαμαράς πλησίασε την όμορφη αστυνομικό και εκείνη του συστήθηκε. Ο πρωθυπουργός ρώτησε τη Νικολέττα από που είναι κι εκείνη του απάντησε πως η καταγωγή των γονιών της είναι από τη Θεσσαλονίκη και τα Φάρσαλα.

Όπως καταλαβαίνεται, η ωραία Νικολέττα δέχτηκε τα πειράγματα των κοινοβουλευτικών συντακτών που ήταν παρόντες. Δεν τους ξέφυγε το γεγονός πως τα νύχια της ήταν βαμμένα μπλε! «Τυχαίο;» τη ρωτούσαν. Τα πειράγματα συνεχίστηκαν με την… ερώτηση αν πρόκειται να αφήσει τη Βουλή για το Μαξίμου.

«Δεν αφήνω τη Βουλή» τους απαντούσε εκείνη με χιούμορ.

Άρα; Σαμαράς – Μεϊμαράκης σημειώσατε… 2, αφού η όμορφη αστυνομικός επέλεξε τον πρόεδρο Βαγγέλη από τον πρόεδρο Αντώνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά σε ΣΥΡΙΖΑ: «Τι θ’ απογίνουν χωρίς Μνημόνια;»

Ο Άδωνις, ο ανασφάλιστος φίλος του και το ΠΕΔΥ

Αντώνης Σαμαράς: Ζήτησε ισχυρή εντολή για τη… “Νέα Ελλάδα”

Αυτοί που παρηγόρησαν τον Στάθη Μπούκουρα (ΦΩΤΟ)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε