Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο ο Ε. Βενιζέλος – Μεταφέρθηκε τη νύχτα στο Ιπποκράτειο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Ένιωσε ενοχλήσεις στο στομάχι και το στήθος και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο
– Οι γιατροί πήραν απόφαση να τον υποβάλουν τον Ε. Βενιζέλο σε σειρά εξετάσεων
– Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η κατάστασή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν εμπνέει ανησυχία

Τη νύχτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος.  Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Βενιζέλος ένιωσε ενοχλήσεις τη νύχτα στο στομάχι και στη συνέχεια στο στήθος.

Η περιπέτεια της υγείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε στη μία μετά τα μεσάνυχτα και στις τρεις τα ξημερώματα αποφασίστηκε να γίνει εισαγωγή στο νοσοκομείο όπου και παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα.
 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ νοσηλεύεται στην καρδιλογική κλινική του Ιπποκρατείου, θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών χαρακτηρίζουν την κατάστασή του αρκετά καλή και λένε πως η δεν υπάρχει  ανησυχία.

Μάλιστα σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Στεφανάδη ο Ε. Βενιζέλος θα βγει από το νοσοκομείο ως το μεσημέρι και θα παραστεί στην ορκωμοσία του νέου υπουργικού συμβουλίου.
“Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, εισήλθε προληπτικά, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές, θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος και θα βγει από το νοσοκομείο” είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Στεφανάδης.

Διαβάστε επίσης:

Κυβέρνηση… μεγάλων στοιχημάτων – Εκπλήξεις και ανατροπές στον σαρωτικό ανασχηματισμό – Όλο το παρασκήνιο για την επιλογή του νέου υπ. Οικονομικών

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Γκίκας Χαρδούβελης στο υπουργείο Οικονομικών – Βούλτεψη εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Ντινόπουλος στο Εσωτερικών

Το παρασκήνιο του ανασχηματισμού – Τι είπε ο Σαμαράς πίσω από τα κάγκελα στους δημοσιογράφους

Μαξίμου: Γιατί επιλέξαμε Χαρδούβελη, Ντινόπουλο, Καρασμάνη, Δένδια και Μπέζα

Τα ονόματα – έκπληξη στη νεα κυβέρνηση!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε