Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα ονόματα – έκπληξη στη νεα κυβέρνηση!

Ο νεος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας
Ο νεος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις στην ανακοίνωση για τον ανασχηματισμό της νέας κυβέρνησης με ονόματα που δεν είχαν ακουστεί καν και με το όνομα του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, να μην έχει παίξει ούτε ως σενάριο!

Από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις θεωρείται η τοποθέτηση του Βασίλη Κικίλια στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Επίσης, έκπληξη θεωρείται η τοποθέτηση της κας Σοφίας Βούλτεψη ως κυβερνητικής εκπροσώπου και μάλιστα σημειώνεται ότι είναι η πρώτη γυναίκα κυβερνητική εκπρόσωπος.

Στις εκπλήξεις συγκαταλέγονται και τα ονόματα των Αργύρη Ντινόπουλου ο οποίος αναλαμβάνει ένα κρίσιμο υπουργείο όπως το υπουργείο Εσωτερικών.

Εκπληξη μπορεί να θεωρηθεί και το όνομα του Κωνσταντίνου Τασούλα ο οποίος τοποθετήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού.

Και ο Γεώργιος Καρασμάνης θεωρείται από τις εκπλήξεις αφού τοποθετήθηκε επικεφαλής στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με υφυπουργό τον Πάρι Κουκουλόπουλο ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι στον προηγούμενο ανασχηματισμό είχε αρνηθεί να μπει στην κυβέρνηση αν δεν γινόταν υπουργός.

Τέλος, και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν φανταζόταν κανείς ότι θα ήταν υπουργίσιμος μετά τις συγκρούσεις του με την κυβέρνηση μετά την προσωική του περιπέτεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Γκίκας Χαρδούβελης στο υπουργείο Οικονομικών – Βούλτεψη εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Ντινόπουλος στο Εσωτερικών

Ο νέος τσάρος της Οικονομίας Γκίκας Χαρδούβελης – Όλο το βιογραφικό του

Άδωνις Γεωργιάδης: Αρνήθηκε να γίνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Σοφία Βούλτεψη: Η πρώτη γυναίκα εκπρόσωπος της κυβέρνησης

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε