Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τα “γαλλικά” του Βενιζέλου στον Κακλαμάνη – Τι του είπε όταν κάθισε δίπλα του

Τα “γαλλικά” του Βενιζέλου στον Κακλαμάνη – Τι του είπε όταν κάθισε δίπλα του

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος στόλισε τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη και μάλιστα άφησε και αιχμές εναντίον του για τις τράπεζες

Η νύχτα της Κυριακής στη Βουλή θα μείνει στην ιστορία αφού οι εντάσεις, οι βρισιές και το παρασκήνιο ήταν άνευ προηγουμένου.

Δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Απόστολος Κακλαμάνης, μετά την απόφαση του δευτέρου να ψηφίσει παρών σε ένα από τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος μπήκε στη Βουλή με ήρεμο ύφος, κάθισε δίπλα στον πρώην πρόεδρο της Βουλής και με δεικτικό τρόπο τον ρώτησε:

Τι ψήφισες Απόστολε;

Ο Απόστολος Κακλαμάνης δεν του έδωσε καμία απάντηση. Τότε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με κλιμακούμενη ένταση στο ύφος του και τον τόνο του, του είπε μεταξύ άλλων: “τολμάς εσύ Απόστολε να μιλάς για τις τράπεζες, εσύ έχεις θέματα. Εγώ δεν έχω”.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής συνέχισε να μην απαντά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να ανεβάζει συνεχώς τους τόνους ζητώντας εξηγήσεις γιατί δεν είχε προειδοποιήσει για τη στάση του.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος κουνώντας εκνευρισμένος τα χέρια του κατέληξε να του λέει πως αυτό που έκανες ήταν που….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καταψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου το άρθρο 2 για τις τράπεζες – Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο – Οργή Βενιζέλου – Διεγράφη ο Νικήτας Κακλαμάνης

Δεν διαγράφει τον Παπανδρέου ο Βενιζέλος – Οι διάλογοι της οργής μετά την ανταρσία ΓΑΠ – Απ. Κακλαμάνη

Ένα βράδυ στη Βουλή: Όσα δεν είπαν οι πρωταγωνιστές και δεν έδειξαν οι κάμερες

Απασφάλισε ο Νικήτας Κακλαμάνης – Αποκαλύπτει τρελό παρασκήνιο με Μπαλτάκο και Βενιζέλο πριν την ψηφοφορία στη Βουλή και καρφώνει τον Στουρνάρα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε