Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από Αλβανούς”! – Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο με φωτιές και ρατσιστικά συνθήματα της Χρυσής Αυγής

“Τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από Αλβανούς”! – Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο με φωτιές και ρατσιστικά συνθήματα της Χρυσής Αυγής

– Το βίντεο περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έστειλαν οι ανακρίτριες στη Βουλή
– Οι εικόνες είναι από πορεία του πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια
– “Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ”, ένα από τα συνθήματα που ακούγονται στη συγκέντρωση

Με φωτιές και ελληνικές σημαίες, τα μέλη της Χρυσής Αυγής φωνάζουν δυνατά και με μένος ότι “Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ”. Αλλά δεν σταματούν εκεί. Προχωρούν και σε… ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς θα… αξιοποιήσουν τα σώματα, όσων δεν έχουν ελληνική καταγωγή και συγκεκριμένα κατάγονται από την Αλβανία.

“Τους βλέπετε αυτούς; Τους λένε Αλβανούς. Τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από αυτούς”! Το βίντεο ντοκουμέντο τραβήχτηκε στην πορεία που έκαναν οι πυρήνες της Νίκαιας και συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία που έστειλαν οι ανακρίτριες στη Βουλή και “καίει” τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

“Ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι ο τρόπος που ορκιζόμαστε εμείς οι ορθόδοξοι”

Στο μεταξύ, το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος ρωτήθηκε σήμερα έξω από την Βουλή από τους δημοσιογράφους για την χθεσινή χειρονομία.

Και έδωσε μια… αφοπλιστική απάντηση: “Ο χαιρετισμός αυτός είναι χαιρετισμός, όπως είπα και στο Ηράκλειο, χαιρετισμός ανατάσεως τιμής και νίκης. Οι αρχαίοι Έλληνες οι αγωνιστές μας, τότε που έκαναν αγώνες ορκίζονταν και αυτοί και ορκίζονταν με τα χέρια ψηλά γιατί είναι χειρονομία ανατάσεως προς το Θείο, όπως εδώ ορκιζόμαστε εμείς οι ορθόδοξοι.”

Πρόσθεσε μάλιστα: “Όταν οι υποψήφιοι δημόσιοι υπάλληλοι, εμείς οι δικηγόροι, άλλοι που ορκίζονται στις στρατιωτικές σχολές ορκίζονται έτσι με το χέρι ψηλά, δεν ορκίζονται με το χέρι κάτω. Γιατί η κίνηση αυτή γίνεται; Είναι κίνηση ανατάσεως προς το Θείο. Ε λοιπόν αυτή η κίνηση εδώ που την πήραν από μας οι Ρωμαίοι και εν συνεχεία την πήρανε οι Γερμανοί και επίσης επί Ιωάννου Μεταξά ο ίδιος χαιρετισμός υπήρχε, είναι κίνηση ανατάσεως και τιμής προς το Θείο”.

Σάλος για τον αστυνομικό που κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΧΑ στην Κρήτη

Σάλος έχει προκαλέσει και η υποψηφιότητα του αστυνομικού Γιώτγου Σπυρόπουλου, ο οποίος μίλησε χθες σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη και κατεβαίνει στις εκλογές με τη Χρυσή Αυγή ως υποψήφιος για Περιφερειάρχης.

Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ θα πραγματοποιήσει ένορη διοικητική εξέταση και μάλιστα το υλικό που θα προκύψει από τη διοικητική εξέταση θα υποβληθεί στην εισαγγελία Αθηνών για ποινική αξιολόγηση.

Να σημειωθεί ότι νομικά επιτρέπεται σε αστυνομικούς που δεν είναι υψηλόβαθμοι να είναι υποψήφιοι και να εκλέγονται ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για το κόμμα της Χρυσής Αυγής του οποίου τα ηγετικά στελέχη διώκονται για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρβανίτης: «Δεν είναι ναζιστικός χαιρετισμός. Είναι χειρονομία ανατάσεως προς το Θείο»

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που κατεβαίνει υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στην Κρήτη

«Με “επικήρυξε” η Χρυσή Αυγή επειδή εγκατέλειψα την οργάνωση»

Τα …διαβαθμισμένα sms της Χρυσής Αυγής – Η δομή και η λειτουργία της οργάνωσης – Tι δείχει το πόρισμα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε