Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το σκέφτηκαν πολύ και τελικά τον διέγραψαν! – Εκτός ΝΔ ο Μιχάλης Λιάπης με καθυστέρηση 48 ωρών!

Το σκέφτηκαν πολύ και τελικά τον διέγραψαν! – Εκτός ΝΔ ο Μιχάλης Λιάπης με καθυστέρηση 48 ωρών!

– Η απόφαση για την διαγραφή του Μιχάλη Λιάπη ελήφθη από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ
– Σήμερα δεν παρέστη στο Αυτόφωρο σνομπάροντας την διαδικασία
– Η δίκη του πήρε αναβολή για τις 30 Δεκεμβρίου
– Φήμες ότι ο συνταξιούχος πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης είναι στο Κατάρ

Έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία που λέει και το τραγούδι και ίσως αυτό να μέτρησε στην καθυστερημένη διαγραφή του από τη ΝΔ.
Ο Μιχάλης Λιάπης που κατάφερε να γελοιοποιηθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό με την παρανομία που διέπραξε και με όσα δήλωσε στην συνέχεια, διεγράφη σήμερα από τη ΝΔ με καθυστέρηση 48 ωρών.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ίσως να ήταν το γεγονός ότι και σήμερα ο κ. Λιάπης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σνομπάροντας την διαδικασία και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται στο εξωτερικό στο προγραμματισμένι ταξίδι του.

 

Πόσα μέτρα όμως και πόσα σταθμά έχει ένα κόμμα όταν ένα μέλος του και μάλιστα ανηψιός του ιδρυτή της παράταξης όπως ο Μιχάλης Λιάπης κάνει το ένα παράπτωμα μετά το άλλο;

Και όχι μόνο αυτό αλλά κοροϊδεύει στα μούτρα, πολίτες, δικαιοσύνη και νόμους;

Και ακόμα και όταν ο Μιχάλης Λιάπης επιδείκνυε υποτίθεται μεταμέλεια για τις πράξεις του επι της ουσίας κορόιδευε τους πάντες.

Και τότε όμως η ΝΔ αρκέστηκε να κρατήσει αποστάσεις… Όταν στο παρελθόν το πρόσφατο και μακρινό έχει διαγράψει μέλη της για πολύ λιγότερα!

Θυμίζουμε την χθεσινή δήλωση του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου ότι: «Ο κ. Λιάπης, ως Έλληνας πολίτης, έκανε μία κίνηση, η οποία προκαλεί χείριστη εντύπωση. Θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, όπως θα την αντιμετώπιζε κάθε Έλληνας πολίτης. Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Δυστυχώς, τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν δίνουν το παράδειγμα, αλλά εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο”.

Στις 30 Δεκεμβρίου η δίκη του

Για τις 30 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε μετά από αίτημα που υπέβαλε ο συνήγορος του κ. Λιάπη –ο ίδιος δεν παρέστη στο δικαστήριο, προκειμένου να προσκομίσει -όπως είπε- το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ο πρώην υπουργός, ανέφερε ο συνήγορός του, έχει ήδη πληρώσει τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν, έχει πάρει πίσω τις πινακίδες του οχήματος, τις οποίες είχε καταθέσει τον περασμένο Αύγουστο και έχει καταβάλει τα ποσά για τα τέλη κυκλοφορίας.
Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του κ. Λιάπη αφορά τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας, ενώ του επιβλήθηκαν τρία διοικητικά πρόστιμα για τη μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι έφερε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια, χωρίς άδεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντολή Σαμαρά: Τέλος τα προνόμοια βουλευτών που παρανομούν

Ξεπέρασε τον Λιάπη! Βουλευτής χρωστάει πρόστιμα 18.000 ευρώ για οδικές παραβάσεις

Η ΝΔ κρεμάει τα… μανταλάκια τον Μιχάλη Λιάπη: Προκάλεσε χείριστη εντύπωση

Οι δρόμοι της αχρειότητας

Δένδιας για Λιάπη: Δεν περίμενα να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα

Ο Λιάπης δεν είναι ο μόνος! Βουλευτής κατήγγειλε ότι συνάδελφός της είχε παρκάρει τα παράνομα αυτοκίνητά του στο πάρκινγκ της Βουλής!

Γιακουμάτος: επικίνδυνη η βλακεία του Λιάπη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε