Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η ΝΔ κρεμάει τα… μανταλάκια τον Μιχάλη Λιάπη: Προκάλεσε χείριστη εντύπωση

Η ΝΔ κρεμάει τα… μανταλάκια τον Μιχάλη Λιάπη: Προκάλεσε χείριστη εντύπωση

Μετά το Μέγαρο Μαξίμου και η Νέα Δημοκρατία παίρνει αποστάσεις από τον Μιχάλη Λιάπη, που χθες συνελήφθη να οδηγεί ανασφάλιστο αυτοκίνητο, με πλαστές πινακίδες.

Το… απεταξάμην στον πρώην υπουργό είπαν τόσο ο νυν γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος όσο και ο πρώην, Μανώλη Κεφαλογιάννης.

«Ο κ. Λιάπης, ως Έλληνας πολίτης, έκανε μία κίνηση, η οποία προκαλεί χείριστη εντύπωση. Θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, όπως θα την αντιμετώπιζε κάθε Έλληνας πολίτης» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84» ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

«Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα. Δυστυχώς, τέτοιες κινήσεις όχι μόνο δεν δίνουν το παράδειγμα, αλλά εξοργίζουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο» πρόσθεσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Από την άλλη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μιλώντας στον Βήμα FM τόνισε πως «ο κ. Μιχάλης Λιάπης ιδιωτεύει και δεν είναι στέλεχος της ΝΔ».

«Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αδικεί τον ίδιο τον κ. Λιάπη. Ελπίζω να έχει επαρκείς εξηγήσεις να δώσει. Ο κ. Λιάπης δεν είναι στέλεχος του κόμματος. Αποφάσισε να ιδιωτεύσει και δεν βρίσκεται στις δομές του. Άρα, δεν έχει κάποιον λόγο η ΝΔ σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, ας γίνει και η δίκη που είναι να γίνει και ας πει ο κ. Λιάπης όσα είναι να πει, αλλά είναι κάτι που μας στενοχωρεί και μας πληγώνει», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Λιάπης δεν είναι ο μόνος! Βουλευτής κατήγγειλε ότι συνάδελφός της είχε παρκάρει τα παράνομα αυτοκίνητά του στο πάρκινγκ της Βουλής!

Δένδιας για Λιάπη: Δεν περίμενα να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο στην Ελλάδα

Αϊβαλιώτης: Προκλητική η υπόθεση Λιάπη

Γιακουμάτος: επικίνδυνη η βλακεία του Λιάπη

«Ο Μιχάλης Λιάπης με είχε κάνει πρέσβειρα του Κ.Ο.Κ.»

Μιχάλης Λιάπης: Ρεζιλεύτηκε για… 4.000 ευρώ – Τσουχτερά τα πρόστιμα για τον… «συνταξιούχο» με τα 28 ακίνητα – Τα λάθη στο πόθεν έσχες και το ΕΚΑΣ

Μιχάλης Λιάπης: Ο… συνταξιούχος με τα 28 ακίνητα στο πόθεν έσχες του

Η στιγμή που οι αστυνομικοί ακολουθούν τον Μ. Λιάπη – ΒΙΝΤΕΟ

“Κινητό έγκλημα” το τζιπ του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη – Πρόστιμα και για τα φιμέ τζάμια και τον κοτσαδόρο – Δηλώνει συνταξιούχος

Ποινική δίωξη για δύο αδικήματα στον Μιχάλη Λιάπη – Παραδέχθηκε το λάθος του αλλά με την αστεία δικαιολογία : ‘Ήθελα να φορτίσω την μπαταρία”

Μιχάλης Λιάπης: “Έσφαλα και πρέπει να πληρώσω. Ήθελα να φορτίσω την μπαταρία”, είπε προσπαθώντας να δικαιολογηθεί – Τι είπε στον εισαγγελέα

Μιχάλης Λιάπης: Συνελήφθη γιατί οδηγούσε με πλαστές πινακίδες – Τι λένε κύκλοι του στο newsit

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε