Πολιτική

“Αδειάζει” τον Τριανταφυλλίδη ο ΣΥΡΙΖΑ για τα δίδακτρα στα δημόσια σχολεία

Με ανάρτηση της στο twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου αδειάζει τον Αλέξανδρο Τριαανταφυλλίδη μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την πρόταση του για την επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ράνια Σβίγγου στην ανάρτηση δεν κατονομάζει τον βουλευτή ωστόσο τονίζει ότι “η διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της εκπαίδευσης” είναι “βασική δέσμευση της Αριστεράς”.

Και προσθέτει: “Προχωράμε σε περισσότερο και καλύτερο δημόσιο σχολείο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 12
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
81