Πολιτική

Αδερφός Φίλη: Να πάρουν οι πολίτες τις καραμπίνες!

Είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και αδερφός κορυφαίου υπουργού. Ο κ. Δημήτρης Φίλης, αδερφός του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη κάλεσε τους πολίτες που θα χάσουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες να βγούν με την καραμπίνα!

Μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ART, ο Δημήτρης Φίλης είπε ότι οι αλλαγές στον Κώδικα Δεοντολογίας έγιναν γιατί αυτό ήθελαν οι δανειστές και είπε χαρακτηριστικά: «Εάν πάνε να πάρουν την πρώτη κατοικία της οικογένειας και του φτωχού να βγούνε οι πολίτες με καραμπίνες».

Και συνέχισε: «Εάν πάει να πάρει το σπίτι του φτωχού με τα δύο παιδιά, η κοινωνική αντίδραση που θα υπάρξει θα υποχρεώσει τις τράπεζες να κάνουν πίσω».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 9