Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: 30 επιπλέον μειώσεις τιμών αυθημερόν

Το καλάθι του νοικοκυριού, ενισχύει το υγιή ανταγωνισμό και οι αλυσίδες κάνουν πάνω από 30 επιπλέον μειώσεις τιμών αυθημερόν.

Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός, που θα επισκεφθεί αύριο το πρωί καταστήματα των σούπερ μάρκετ, Κρητικός, Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης αναφέρει στην ανάρτησή του: «Το χαμηλότερο «Καλάθι» αυτή την εβδομάδα παρουσίασε η αλυσίδα Κρητικός, ενώ από πολύ κοντά ακολουθούν Σκλαβενίτης, ΑΒ και Μασούτης.

Το καλάθι ενισχύει το υγιή ανταγωνισμό με τις αλυσίδες Σκλαβενίτης, ΑΒ, Γαλαξίας και ΣΥΝΚΑ να κάνουν πάνω από 30 επιπλέον μειώσεις τιμών αυθημερόν!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6