Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν είμαι από τους πολιτικούς που έχω φοβηθεί δύσκολες αποστολές στη ζωή μου

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν είμαι από τους πολιτικούς που έχω φοβηθεί δύσκολες αποστολές στη ζωή μου

Αποφασισμένος να κάνει τη ζωή των πολιτών καλύτερη, δηλώνει στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον ανασχηματισμό και την μετακίνηση στο υπουργείο Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο νέος Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ορκίζεται αύριο το απόγευμα ενώπιον της προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, αποφασισμένος να φέρει εις πέρας την αποστολή του του ανέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν είναι δυνατόν να σου λέει ο πρωθυπουργός θέλω να μου κάνεις αυτή τη δουλειά και να του λες όχι δεν μου αρέσει. Κάθε υπουργείο είναι σημαντικό. Οφείλω μόνο να σας πω, πως δεν είμαι από τους πολιτικούς που έχω φοβηθεί δύσκολες αποστολές μέχρι σήμερα στη ζωή μου και δεν θα ήμουν αυτός που με ξέρατε αν τώρα φοβόμουν αυτήν την αποστολή», τόνισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στο έργο που μένει να γίνει στο Υπουργείο Υγείας, τόσο στα νοσοκομεία, όσο και στον τομέα του φαρμάκου, ο κ. Γεωργιάδης αναγνώρισε πως η δουλειά που πρέπει να γίνει δεν είναι εύκολη και ότι δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς «θαύματα».

«Θα το καταφέρουμε, θα κάνουμε αυτό που πρέπει, αλλά επαναλαμβάνω δεν είναι εύκολη δουλειά, μην περιμένει κανείς θαύματα την επόμενη μέρα. Όμως, ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε σχέδιο και θα το εφαρμόσουμε και οι συμπολίτες μας θα δουν πολύ σύντομα τη διαφορά», τόνισε.

Απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης ότι ο ανασχηματισμός δεν είναι επιτυχημένος, καθώς ακολουθεί παλιές δοκιμασμένες λύσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης το αρνήθηκε:

«Έχετε ακούσει καμιά αντιπολίτευση να λέει τι καλό ανασχηματισμό έκανε η κυβέρνηση; Τα λένε για την τιμή των όπλων. Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Θα καταφέρω εγώ στο υπουργείο Υγείας να κάνω τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη; Αυτό μετράει», σημείωσε.

Τέλος δήλωσε υπερήφανος για τους 6 μήνες της θητείας του στο υπουργείο Εργασίας και τα δύο νομοσχέδια τα οποία πέρασε στη Βουλή.

Της Γιάννας Σουλάκη/iatropedia.gr

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις